GenelOyun Haberleri

Yapımcısı Açıkladı: Baldur’s Gate 3, Xbox Game Pass’e Gelecek Mi?

Baldur's Gate 3 yapımcısı Larian Studios'un CEO’su Swen Vincke Xboz Game Pass'e gelecek mi sorusunun cevabını yanıtladı.

Kısa süre öce The Game Awards töreninde yılın oyunu seçilen Baldur’s Gate 3, Xbox için çıkış yaptı. Hemen ardından herkesin aklındaki soru ise “Baldur’s Gate 3, Xbox Game Pass’e gelecek mi?” oldu. Neyse kise geliştirici Larian Studios’un CEO’su Swen Vincke, oyuncular için bu soruyu cevaplayarak merakı ortadan kaldırdı.

Baldur’s Gate 3, Xbox Game Pass’e Gelecek Mi?

Eğer bir nedenden dolayı bilginiz yoksa Game Pass’i size oyun dünyasının Netflix’i olarak anlatmam mümkün. Aylık belirli bir ücret ödeyen kullanıcılar, konsol ve PC’de içerisinde 200’den fazla oyun barındıran geniş bir kütüphaneye erişim sağlıyor. Üstelik Xbox tarafında yeni eski  neredeyse her oyun bir şekilde bu servisin parçası.

Baldur's Gate 3 Xbox
Baldur’s Gate 3 Xbox

Hal böyle olunca “Baldur’s Gate 3, Xbox Game Pass’e gelecek mi?” sorusunun etrafındaki ilgi arttı. Ancak herkesin hevesi kursağında kaldı. IGN’e konuşan Larian Studios CEO’su Vincke, Baldur’s Gate 3’ün Xbox Game Pass’e eklenmeyeceğini belirtti. CEO’ya göre çok fazla emek harcadıkları oyun için istenilen para fazlasıyla “adil”.  Bu nedenle yakın zamanda Game Pass’e gelmeyecekler.

Elbette ki şu günün şartları için yapılmış bir anlaşma. Kim bilir belki de bundan 6 ay ya da 1 yıl sonra durum değişmiş olabilir. Şimdilik beklemekten başka bir şansımız yok. Merak edenler için Game Pass fiyatları ise şu şekilde:

Plan Aylık Üç Aylık Yıllık
Xbox Game Pass Ultimate 209 TL 627 TL 2.479 TL
PC Game Pass 159 TL 477 TL 1.833 TL
Xbox Game Pass Core 159 TL 477 TL 1.833 TL
Xbox Game Pass için Console 159 TL 477 TL 1.833 TL
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu