Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

vivo X60 Serisi İçin Son Üç Gün! İşte Lansman Öncesi Çıkan Detaylar

Merakla beklenen vivo X60 serisi, tanıtıma üç gün kala yeni detayları ile açığa çıktı. Rakiplerine adeta göz dağı verecek…

Akıllı telefon pazarında hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Üreticiler Snapdragon 888 ile donattıkları yeni telefonlarını bir an önce tanıtıp, sahiplerine ulaştırmak istiyor. Bildiğiniz üzere 28 Aralık tarihinde Xiaomi, dünyanın ilk Snapdragon 888’li modelleri Mi 11 serisini tanıtacak. Daha sonra ise diğer üreticilerde aynı şekilde yeni akıllı telefonlarını kademeler halinde duyuracak. Ancak bunların arasında, farklı yonga setine sahip bir model daha yer alacak. Snapdragon 888’in aksine Exynos 1080 yonga setiyle donatılacak olan vivo X60 serisi, özellikleriyle 2021’e damga vuracak. Şimdi bu telefonlar hakkında çıkan yeni haberler var. Dilerseniz gelin üç gün sonra tanıtılacak olan X60 serisine son kez göz atalım;

vivo X60 yalnızca Exynos 1080 ile yetinmeyecek

Çinli teknoloji devi vivo, X60 modellerinde yalnızca Exynos 1080 yongasına yetinmekle kalmayacak. Aynı zamanda güçlü kamera sensörleri ve yeni geliştirdiği OriginOS arayüzü ile de dikkatleri üzerine çekecek. Şimdi kaynaklar, vivo X60 Pro modelinin bazı temel özelliklerini açığa çıkarıyorlar. Böylece serinin en iyi modeli hakkında da merak ettiğimiz bilgilere ulaşma fırsatı buluyoruz.

vivo’nun en iddialı modeli olması beklenen X60 Pro, 1080 X 2376 piksel çözünürlüğe sahip 6.56 inç AMOLED ekran ile gelecek. Bunun dışında farklı bilgilerde açığa çıktı. Bu bilgilere göre X60 Pro, 178 gram ağırlığında olacak ve 4.200 mAh ‘lik pil ile donatılacak. Aslında Çinli üretici pil kapasitesini biraz daha yüksek tutabilirdi. Zira yüksek çözünürlüklü ekran ve güçlü yonga seti, bu telefonun bir günü çıkarmasını zorlaştırabilir. Yine de fazla ön yargılı olmamak gerek. Çünkü şirket OriginOS arayüzü ile, pil ve performans dengesini en iyi şekilde ayarlayabilir. Böylece iki güne kadar rahatlıkla çıkarmaya olanak tanıma fırsatı da olabilir.

Optikler açısından konuşacak olursak X60 serisi, oldukça güçlü lensler ile donatılacak. Zeis ile anlaşan Çinli üretici X60 Pro modelinde; 48+13+13+8 megapiksellik dörtlü kamera kurulumuna yer verecek. Ayrıca ön tarafta 32 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Özel bir optik sabitleme ile desteklenecek olan bu telefon, ek olarak bir de ikinci nesil mikro bulut platformuyla donatılacak.

Şu anda cihazlar hakkında öne çıkan bilgiler bu kadar. Ancak tüm paremetreleri öğrenmek için, lanman günü beklesek daha iyi olur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu