AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 5 Mağazalarda Reklamlarıyla Tanıtılmaya Başladı

OPPO’nun Reno serisine ekleyeceği yeni serisi Reno 5, Çin’de bulunan bazı mağazalarda reklamlarıyla görülmeye başladı.

Bir süredir sızıntılarını sizlerle paylaştığımız OPPO Reno 5 modeli, bugün nihayet resmi olarak gün yüzüne çıkmaya başladı. 10 Aralık tarihinde tanıtılması beklenen bu yeni üyeler, üç model olarak karşımıza çıkacak. Aynı zamanda işlemcilerde sırasıyla; MediaTek Dimensty 1000 Plus, Snapdragon 765G ve Snapdragon 865 yonga setleri tarafından karşılanacak. Şimdi bunları bir kenara bırakalım ve OPPO’nun mağazasında çıkan Reno 5 reklamına bir göz atalım.

Geçtiğimiz ay TENNA sertifika sitesini ziyaret eden Reno 5, şimdi de Çin’deki mağazalarda resmi posterleri ile yerini almaya başladı. Cihaz daha önceki render görüntüleri ile aynı tasarıma sahip olacak. Arka tarafta dikey olarak yerleştirilmiş geniş lensler bulunacak. Bunun yanı sıra bir önceki Reno 4 serisi ile de benzerlik gösterecek.

Diğer yandan OPPO Reno 5’de, 6.43 inç boyuta sahip OLED ekrana yer verilecek. Bu ekran aynı zamanda 60Hz yenileme hızını da destekleyecek. 159.1 x 73.4 x 7.9 mm ölçülerinde olan Reno 5, ince ve hoş bir tasarıma sahip olacak. İşlemci olarak ise cihaza, Qualcomm’un orta segment için geliştirdiği Snapdragon 765G yonga seti güç verecek. Bu yonga seti oyunlarda ve gezinmelerde kullanıcıya eşsiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Optikler açısından ise Reno 5’de; 64 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel de marko lense yer verilecek. Son olarak 65Wat hızlı şarjı destekleyen 4.200 mAh’de bir pil ile donatılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu