Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Gerçek katlanabilir ekranlı Motorola RAZR 2019 ne zaman geliyor?

Katlanabilir ekranlı telefonların en doğru tasarıma sahip modeli olacağını düşündüğümüz Motorola RAZR 2019 serisi ile ilgili en gerçek görsel yayınlandı!

Bu yılın şubat ayında, Motorola başkan yardımcısı, şirketin katlanabilir bir telefon geliştirdiğini ve rakiplerinin gerisinde kalmayacaklarını kendisiyle yapılan bir basın etkinliğinde dile getirdi. 2019 yılı bitiyor ama Motorola halen böyle bir duyuru gerçekleştirmiş değil. Bu da “acaba Motorola bu projeden vaz mı geçti” yorumlarının yapılmasına sebep oluyor. Zira bildiğiniz üzere Huawei ve Samsung katlanabilir ekranlı telefonlarını üretimsel zorunluluklardan dolayı ertelemek durumunda kalmıştı. Tasarım tarafında en gerçekçi haberleri sunan LetsGoDigital ise bir görsel yayınladı ve bu görsel bizim anladığımıza göre Motorola RAZR 2019 modelinin nihai ürünü oluyor. Zira LetsGoDigital ne zaman böyle bir görsel yayınlasa bu görseller her zaman gerçek olmuştur. İşte o görsel;

Motorola RAZR 2019 fiyatı ile olay yaratacak!

Katlanabilir ekranlı telefonlardan Samsung Galaxy Fold 2.000 dolar ve Huawei Mate X 2.200 dolar fiyattan satışa sunuluyor. Oysaki Motorola daha orta segment bir telefon ile bu fiyatı 1.500 dolar seviyesine çekmeyi hedefliyor. Yani fiyat tarafında Motorola tüm rakiplerinden daha avantajlı bir konuma gelebilir ve katlanabilir ekran teknolojisini orta segment pazarına da getirebilir.

Yine bugün ortaya çıkan bilgiye göre Motorola bu telefonu Eylül ayında yapacağı bir etkinlik ile tanıtacak. Bizce en doğru katlanabilir ekranlı telefon tasarımına sahip bu model kullanıcılar tarafından da en beğenilen model olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu