Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Pro Resmi Görselleriyle Sızdırıldı!


Cupertino devinin yaklaşan akıllı telefonu iPhone 14 Pro, resmi görselleriyle karşımıza çıktı. İşte etkileyici görseller.

Geçtiğimiz yılda iPhone 13 Pro tanıtıldıktan birkaç hafta sonra konuşulmaya başlayan iPhone 14 Pro, Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone 14 serisinin profesyonel üyesi olacak. Merakla beklenen akıllı telefon teknik özellikleriyle geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Şimdi ise akıllı telefon, resmi görselleriyle karşımızda. Gelin detaylara göz atalım.

iPhone 14 Pro Resmi Görselleriyle Karşımızda

iPhone 14 Pro’nun sızdırılan görsellerine göz attığımızda beş adet renk seçeneği görüyoruz. Bunların sırasıyla gümüş, altın, mor, mavi ve gri renk seçenekleri olduğunu söyleyebiliriz. iPhone 14 serisinde en çok beklenen gelişme ise artık çok şikayet edilen çentiğin kaldırılmasıydı.

Aktarılanlara göre, iPhone 14’te çentik daha da küçülerek kullanılmaya devam edecek. Ancak iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde, çentiğin tamamen kaldırılarak delikli bir kamera sistemine geçiş yapıldığını sızdırılan resmi görsellerden anlayabiliyoruz.

iPhone 14 Pro’nun ön kısmında SL 3D yüz okuma modülü ve bir selfie kamerası görüyoruz. Buna ek olarak ekran-gövde oranının iPhone 13 Pro’ya göre çok daha fazla arttığını görüyoruz. Böylece kullanıcılar daha geniş bir ekran deneyimi elde edecek. Ses kısma/ ses artırma tuşları ve SIM girişi telefonun sol kısmında yer alıyor. Sağda ise bir güç tuşu mevcut.

Optik sistemde ise iPhone 13 Pro’ya benzer bir tasarım görüyoruz. Üçlü kamera sistemi, ToF 3D derinlik sensörü, mikrofon ve LED flaş gözlere çarpıyor. İkonik Apple simgesi de her zamanki gibi telefonun arka bölümünün tam ortasında parlıyor. iPhone 14 ve üyeleri sonbahar aylarında tanıtılacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu