Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P20 Pro ve P20 için Sürpriz Güncellemeler!

Huawei eski telefonlar için güncellemeler yayınlamayı sürdürüyor. Şirketin hedefinde olan telefonlar Huwei P20 Pro ve Huawei P20.

Mart 2018 tanıtılan Huawei P20 serisi için yeni güncelleme yayınlandı. Dünyanın üç arka kameraya sahip ilk telefonu olan Huawei P20 Pro tanıtıldığı dönem büyük yankı uyandırmış ve şirketin hem kamera hem de amiral gemi rekabetine dahil olmasını sağladı. Çevreme baktığımda hala bazı eş ve dostların P20 Pro telefonlarını keyif alarak kullanmaya devam ettiklerini görüyorum. Bu da cihazın ne denli sevildiğin gösteriyor.

Huawei P20 Pro ve P20 için yeni güncellemeler

Hem P20 Pro hem de P20 bundan sonraki süreçte yeni bir EMIUI güncellemesi almayacaklar, fakat şirket aylık güncellemeler kapsamında telefonları güvenlik tutmayı sürdürüyor. Son olarak P20, P20 Pro ve Mate RS akıllı telefonların sürüm numarasını 10.0.0.175’ten EMUI 10.0.0.188’e yükselten yeni bir güncelleme yayınlandı. Ocak ayı güvenlik düzeltmelerini içeren güncelleme 4 kritik, 1 orta ve 25 yüksek CVE düzeyi dahil olmak üzere Huawei telefonlarında bazı güvenlik açıklarını kapatıyor.

Güncellemeler her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtılıyor. Huawei P20 serisi telefonlardan birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsü ya da Destek uygulamasından son güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Öte yandan güncelleme demişken; Huawei EMUI 11 güncellemesinin dağıtımını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Huwei P30 serisi için dağıtıma çıkan güncellemede en çok merak edilen P40 Lite’ın bu güncellemeyi alıp almayacağı. Konuya ilişkin hala net bir açıklama gelmiş değil. Bu noktada Huawei Türkiye’den net bir açıklama geldiği an sizlere aktaracağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu