Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix Alpha veya Mi Mix 4 bir reklam afişinde göründü

Xiaomi Mi Mix Alpha veya Mi Mix 4 son dönemin en fazla heyecanlandıran telefonlarından biri. Mate 30 serisinin Google uygulamalarından yoksun olacağının kesinleşmesinin ardından pek çok kullanıcı telefonları satın alım listelerinde çıkarmıştır. Bu gelişme rekabete gölge düşürse de Samsung, Xiaomi, OPPO başta olmak üzere birçok üreticinin ekmeğine yağ sürüyor.

Xiaomi Mi Mix Alpha göründü

Xiaomi’nin ilgiyle beklenen tepe modelinde isimlendirmenin nasıl olacağı hala belirsiz. Güvenilir bir kaynak Mi Mix Alpha’yı öne sürse de, Xiaomi’nin Mix ticari markasını kullanmasının önünde engel bulunuyor.

İsimlendirme tarafını bir kenara itip ortaya çıkan son reklam afişine göz atalım. Xiaomi haberlerinde güvenilir bir kaynağın ortaya çıkardığı bir afişteki telefonun Mi Mix Alpha ya da Mi Mix 4 olduğu tahmin ediliyor.

Buradaki telefonda son dönemde gerçekleşen sızıntıların aksine düz bir ekran göze çarpıyor. Ekran çerçeveleri oldukça ince tutulan telefonda ekran üzerine herhangi bir delik ya da çentik bulunmuyor. Ön kamera için açılır mekanizmalı bir sistem tercih edilecek.

Reklam afişinde telefonun çıkış tarihi için 15 Kasım tarihi işaret ediliyor. Ancak genel kanı Xiaomi’nin Mi Mix serisi telefonu 24 Eylül’de duyuracağı yönünde. Hatta şirket aynı gün MIUI 11 ve Mi 9 Pro 5G’nin de duyurusunu gerçekleştirecek.

2K çözünürlükte 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekranla geleceği iddia edilen telefonda öne çıkan bir diğer detay 108 megapiksellik üçlü arka kamera olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu