Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A21s İçin İşlemci Sürprizi!

Samsung Galaxy A serisi bilindiği gibi orta segmentte uygun fiyatlı ürünler sunuyor. F/p ürünü olan bu telefonlardan A21s, Exynos 850 işlemci ile gelen ilk telefon olacak….

Samsung henüz Galaxy A21‘i sunmadı ve Galaxy A21 ile birlikte A21s’in de piyasaya sunulacağı zaten biliniyor. Bunun tam olarak ne zaman olacağını söylemek zor olsa da, kesinlikle bunu dört gözle bekliyoruz. Ortaya çıkan bütün bilgiler, Samsung Galaxy A21s‘in  Güney Koreli üreticinin yeni Exynos 850 işlemcisi ile gelecek ilk akıllı telefonu olacağını gösteriyor.

İlginç bir şekilde, bu model hakkında ilk raporlar, Galaxy A21 hakkında konuşmaya başlamadan önce bile Ocak 2020’nin sonunda ortaya çıktı. Geçmişten gelen mantık ve deneyim, ikincisinin ilk kez çıkacağını ve ancak daha sonra Galaxy A21’lerin gün ışığını göreceğini gösteriyor. Sabırsızlık ve merakla bekliyoruz.

Samsung Galaxy A21s
Samsung Galaxy A21s

Bu akıllı telefon hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler çok fazla açıklayıcı değildi. Bu modelin 2MP çözünürlüğe sahip bir makro kameraya sahip olacağını bildirdiler – ki bu da Galaxy A serisinin son modellerine bakıldığında – neredeyse kesin görünüyordu. Bu arada, Galaxy A21 ve A21s’in microSD kartla genişletme olanağıyla 32 GB ila 64 GB dahili bellek sunacağını ve dört renkte de sunulacağını öğrendik: siyah, beyaz, mavi ve kırmızı. Galaxy A21’ler hakkında başka raporlar da vardı. Akıllı telefon, 5000 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile gelecek. Benzer bir pil kapasitesi en son Galaxy A31 ve Galaxy M11‘de de mevcuttu. Geekbench testinde SM-A217F numaralı akıllı telefonun Samsung Galaxy A21s olduğu yönünde iddialar olsa da henüz netlik kazanmış değil.

İlerleyen günlerde cihazla ilgili ayrıntılı bilgileri siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu