Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K60 Performans Testinde Göründü!

Redmi’nin yeni canavarı Redmi K60 Geekbench performans testinde kendini gösterdi. Aldığı puanlar oldukça şaşırtıcı. İşte detaylar.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi yakında karşımıza Redmi K60 serisi ile çıkacak. K60, K60 Pro ve K60E olmak üzere üç farklı model tanıtacak olan bu seri bugün Geekbench performans testi ile ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden beslenecek olan serinin canavarı, hız aşırtmalı işlemciler ile gelecek.

Hız aşırtma destekli Cortex X3 çekirdeğinden beslenecek olan bu telefon Galaxy S23’ten daha hızlı olacak. Redmi K60’ın tek çekirdek testinden 1.462 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 5.038 puan aldığını belirtelim. Tek çekirdek testinde S23 ile aynı puanlar alsa da hız aşırtma çoklu çekirdek bölümünde devreye giriyor. Bu sayede rakibi Galaxy S23’ü geçmeyi başarıyor.

Özel bir soğutma sistemi ile gelecek olan Redmi’nin yeni canavarı hız aşırtma konusunda telefonu ısındırtmayacak gibi görünüyor. 12 GB RAM seçeneğine de sahip olacak olan ana model tam bir canavar olacak diyebiliriz. Pro modelde ise Redmi’nin 16 GB RAM seçeneğini de sunacağı söyleniyor.

2K çözünürlüğünde Samsung E6 AMOELD ekran ile gelecek olan bu seri 27 Aralık tarihinde Çin’de tanıtılacak. Serinin Avrupa ve Türkiye pazarına ise POCO markası adı altında geleceği söyleniyor. Bakalım bu canavarlar rakiplerinin önüne küresel pazarda geçebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu