Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 11S 5G Bu Yılın En Çok Satanı Olabilir


Redmi Note 11S kısa süre önce tanıtılırken gözler bir anda telefonun 5G versiyonuna çevrildi. Bu modelde daha güçlü özellikler olacak.

Redmi’nin Note serisinde “S” takılı modelleri bir hayli ilgi görüyor. Redmi Note 9S ve Note 10S bunun en iyi örnekleri. Hatta yakın zamanda Redmi Note 11S’in de duyurusu yapıldı, fakat bu telefon henüz yaygın şekilde satışa sunulmuş değil. Redmi Note 11S’in 4G versiyonu Türkiye’ye giriş yapar mı bilmiyoruz, fakat pek çok kişi daha güçlü bir donanıma sahip 5G modelini satın almak isteyecektir. Redmi Note 11S 5G IMEI veritananında ortaya çıktı, telefonun tanıtımı yakın görünüyor.

Xiaomiui ekibi çeşitli IMEI veritabanlarında ve sertifika birimlerinde yeni telefonlar keşfetmeye devam ediyor. Site son olarak Redmi Note 11S’in 5G versiyonun yolda olduğu bilgisini verdi. AMOLED ekran ve güçlü kamera özellikleri başta olmak üzere orta segmentte kullanıcıların en çok talep ettiği iki özelliği Note 10S modelinde zaten gördük. Bunlara şimdi 5G bağlantı desteği de eklenecek. Redmi’nin uygun fiyat politikası da göz önüne alındığında Note 11S 5G bu yılın en çok satan telefonlardan biri olabilir.

Marka, Redmi Note 11S’te MediaTek Helio G95 işlemcisini kullanıyor. Söz konusu 5G versiyon olduğunda ise işlemcinin bu defa MediaTek Dimensity ailesine mensup olması bekleniyor. 108 megapiksel arka kamera, 90Hz AMOLED ekran ve daha hızlı şarj gücü bu telefonda öne çıkan bazı gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu