Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknoloji

Google Pixel Fold Yeniden Ortaya Çıktı, Tasarım İlginç Gözüküyor

Çok uzun zamandır katlanabilir telefonlar üzerinde çalışan Google, Pixel Fold veya Notepad isimli akıllı telefonuyla karşımızda.

Google’ın tartışmalı telefonları arasında yer alan Google Pixel Fold (veya Notepad) çok uzun zamandır bekleniyor. Sızıntılarla birlikte ara sıra gündeme çıkan akıllı telefon bu defa tasarım çizimleriyle ortaya çıktı. Böylece teknoloji devinin katlanabilir telefonlar üzerinde çalıştığı kanıtlanmış oldu. Gelin tartışmalı telefonun tüm detaylarına göz atalım.

Google Pixel Fold Tasarımıyla Karşımızda

Katlanabilir akıllı telefon sektörüne yıllardır giriş yapmaya çalışan Google, bu sektörde henüz bir ürün piyasaya süremedi.  Rakiplerinin gerisinde kalan teknoloji devinin Pixel serisine bir katlanabilir telefon getireceği de biliniyor. Ancak bunun yalnızca sızıntılarla ortaya çıktığını belirtelim çünkü şirketten bu telefona dair en ufak bir ipucu bile gelmedi.

Google Pixel Fold

Yine de sızıntılar hız kesmiyor. Şimdi ise akıllı telefonun çizimleri ortaya çıktı. Tasarımsal çizimlere göz attığımızda telefonun Galaxy Fold’a benziyor olduğunu fark edebiliyoruz. Ayrca kamera için bir delik bırakıldığı da fark edilebiliyor. Katlanabilir akıllı telefonun enden katlanacağını da anlayabiliyoruz.

Katlanabilir akıllı telefon sektörünün hızlıca geliştiğini hepimiz biliyoruz. Google’ın bu katlanabilir sektöründe başarılı olması için yeni teknolojileri, Pixel Fold telefonuna entegre etmesi gerekecek. Teknoloji devinin bu telefonunu ne zaman piyasaya süreceği telefonun kendisi gibi belirsiz durumda. Ayrıca diğer özellikleri de bilinmiyor. Cihazın en yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu