Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei’in Çocuklara Özel Akıllı Saati Watch 4 Pro Tanıtıldı

Huawei’in çocuklara özel geliştirdiği yeni akıllı saati Huawei Watch 4 Pro tanıtıldı. Yeni saatin özellikleri ve fiyatına göz atalım.

Huawei’in ürün ailesine dahil ettiği son cihaz çocuk merkezli Huawei Watch 4 Pro akıllı saat oldu. Çocukların eğitimlerini ve güvenlik amaçlarına hizmet edecek akıllı saatin detaylarına göz atalım.

Akıllı saatte 1.41 inç büyüklüğünde dokunmatik AMOLED ekran yer alıyor. Önden bakıldığında dikkat çeken bir diğer nokta ise 5 megapiksellik kamera. Rahat bir bileklik tasarımına sahip olan akıllı saatte 1GB RAM ve 8GB dahili depolama bulunuyor.

Mavi ve pembe renklerde çıkış yapan Watch 4 Pro’nun ağırlığı 57,5 gram. Bileklik kayışı silikon ve UV reformasyonundan yapılan saatte 800 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. Bu pilin %50 seviyeye kadar dolması hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 20 dakika sürmekte.

Akıllı saat Wi-Fi, Bluetooth ve mobil ağ bağlantısı ile uyumludur. Görüntülü arama özelliği de mevcut olan akıllı saatin 9 AI konumlandırmaya sahip olduğu belirtildi. Sesli asisten hizmetinin de unutulmadığı saatte ayrıca dahili bir ansiklopedi bulunmakta.

Suya ve toza karşı dirençli olan akıllı saat 30 Ağustos tarihi itibariyle 154 $ fiyatıyla ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Saatin küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı şu an için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu