Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy A25’in Rakip Kıskandıran Özellikleri Belli Oldu!

Galaxy A25 için artık sürpriz kalmadı. Firmanın şu sıralar yoğun olarak giriş ve orta segment kategorisini yenileme çabasını görüyoruz.


Galaxy A25 tüm detaylarıyla sızdırıldı. Konumlandırıldığı segmente renk getirecek olan ürünün temel bazı özellikleri resmi görseller desteğiyle karşınızda.

Samsung’un Galaxy A25’i piyasaya sürmesi bekleniyor ve bugün tüm tanıtım malzemeleri ve tüm teknik özellikler çevrimiçi olarak yayınlandı. Resimlerin çoğu yalnızca zaten bildiğimiz özellikleri doğrulamaya hizmet ediyor, ancak aynı zamanda perakende kutusunda şarj cihazının olmayacağını da öğreniyoruz.

Görüntüler Samsung İtalya web sitesinden alınmış gibi görünüyor. Telefonun teknik özelliklerini konuşmaya başlayalım.

Galaxy A25 Teknik Özellikleri

Telefonun OIS’li 50MP ana kameraya sahip olacağını, yanında 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro sensör olacağını görüyoruz. Ön tarafta ise 6.5 inçlik Süper AMOLED Infinity-U paneli bulunurken, 5.000 mAh pil kapasitesi 25W şarjı destekleyecek.

Samsung Galaxy A25, 5G bağlantısına ve 5nm sekiz çekirdekli işlemciye sahip olacak. Samsung, temelde telefonun içindeki yonga setlerini asla açıklamıyor ancak bir Exynos 1280 bekliyoruz. Bu, daha eski bir yonga kullanan ve 5G desteği olmayan Galaxy A24’e göre büyük bir yükseltme.

Boyut tablosu, aynı kalınlığa sahip, biraz daha kısa ve daha dar bir ahizeyi gösteriyordu. Ayrıca biraz daha hafif olmalı. Daha önceden de cihazın bazı detaylarını sizlerle paylaşmıştık.

Lansman tarihi hala bilinmiyor ancak basın görselleri hazır olduğundan yakın zamanda bir duyuru bekliyoruz.

Beklenen Özellikler Samsung Galaxy A25
Ana Kamera OIS’li 50MP Ana Kamera, 8MP Ultra Geniş Kamera, 2MP Makro Sensör
Ekran 6.5 inç Süper AMOLED Infinity-U Paneli
Pil Kapasitesi 5.000 mAh, 25W Hızlı Şarj Desteği
Bağlantı 5G Bağlantısı
İşlemci 5nm Sekiz Çekirdekli (Muhtemelen Exynos 1280)
Boyutlar Belirsiz
Çıkış Tarihi Lansman Tarihi Bilinmiyor
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu