Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 10 Pro İçin Çok Önemli Güncelleme!

Redm Note 10 serisi için güncelleme almayı sürdürüyor. Son olarak serinin göz bebeği Redmi Note 10 Pro yeni bir güncelleme alıyor.

Redmi Note 10 Pro için önemli bir güncelleme dağıtıma sunuldu. Kısa süre önce ekran sorunlarını ortadan kaldıran bir güncelleme ile buluşan telefon için bu defa arazyüz geliştirmeleri ve bir dizi yeniliklerin yer aldığı bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin detaylarına göz atalım.

12.0.5.0.RKFRUXM sürüm numarasını taşıyan güncelleme Rusya’da Note 10 Pro kullanıcıları tarafından indirilebiliyor. Önümüzdeki günlerde yaygınlaşacak yeni güncelleme bir dizi optimizasyonun yanında sistem arayüzüne önemli özellikler getiriyor.

Redmi Note 10 Pro

Google’ın işletim sistemine dahil ettiği Nisan 2021 güvenlik düzeltmelerini yer aldığı güncelleme küçük ama işlevsel bir gelişmeden söz edelim. Kullanıcılar sol üst köşeden aşağı kaydırarak bildirim panelini, sağ üst köşeden aşağı kaydırdıklarında ise kontrol merkezini açabilecekler.

Redmi Note 10 Pro Güncelleme Detayları

-Sistem

  • Optimizasyon: Tam ekran hareketleri artık Kilit ekranı alarm sayfasında yok sayılıyor
  • Android Güvenlik Yaması Nisan 2021’e güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.

-Kontrol Merkezi

  • Yeni: Bildirim gölgesini açmak için sol üst köşeden aşağı kaydırın ve -Kontrol merkezini açmak için sağ üst köşeden kaydırın
  • Yeni: Kilit ekranındayken Denetim merkezinin açılmasını kısıtlamanıza olanak tanıyan bir seçenek

-Durum çubuğu, Bildirim gölgesi

  • Yeni: Medya oynatma ile ilgili bildirimde bağlı cihazlar arasında geçiş yapma seçeneği

Öte yandan Redmi Note10 Pro geçtiğimiz gün itibariyle Türkiye pazarına giriş yaptı. Xiaomi Türkiye garantisi kapsamında satışa sunulan telefonun 6GB RAM + 128GB modeli için belirlenen fiyat 3.899 TL. 8GB RAM + 128GB versiyon için belirlenen fiyat ise 4.099 TL.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu