Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Klonu Blackview A95 Tanıtıldı

Çinli firmalar Apple’ı taklit etmeye devam ediyor. Şimdi de yeni bir iPhone 13 klonu olan Blackview A95 tanıtıldı. İşte özellikleri.

Çinli telefon üreticisi Blackview, arka yüzü iPhone 13 Pro’ya çok benzeyen ancak aynı zamanda maliyeti birkaç kat daha az olan yeni telefonu Blackview A95 ile karşımıza çıktı. Peki, bu uygun fiyatlı telefon bizlere özellikler ile neler sunuyor? Gelin hep birlikte özelliklerine bir göz atalım.

Blackview A95’in, 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip tek bir varyantı 210 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Ancak ön sipariş edenler bu cihazı 21 Şubat’tan itibaren 160 dolara satın alabilecekler. Telefon üç renkte sunulacak. Bunlar Aurora Night Black, Summer Ocean Blue ve Fantasy Galaxy Rainbow olacak.

Blackview A95, su damlası çentikli ve standart 60 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. Ön kamera 8 megapiksel çözünürlük ile geliyor. Ana kameranın 20 megapiksel çözünürlüğe sahip yalnızca bir Sony IMX376 görüntü sensörü ile donatılmış olması dikkat çekici. Kalan iki lens ise yapay zeka destekli.

Gücünü MediaTek Helio P70 tek çipli sistemden alan telefon, ek bellek için microSD kart yuvasına ve 18 watt şarj desteğine sahip 4.380 mAh pil ile geliyor.

Blackview A95

Android 11 tabanlı Doke OS arayüzü ile kutusundan çıkan bu telefon sadece Çin pazarında satışa sunulacak. Fiyatına göre sunduğu özellikler ile dikkat çeken bu model, iPhone 13 Pro alamayan ancak bu tasarımı çok sevenlere hitap edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu