Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVivo

Vivo, Fotoğraf Çekimlerinde Flaş Devrini Kapatıyor: Yerine Star Işığı Geliyor!

Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor. Vivo flaşın kötü etkilerini kaldırmak için yerine star ışığı kullanıyor.

Yenilik yapmayı seven markalardan Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları heyecanlandıracak bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Vivo telefonlarda kullanılan geleneksel flaş yerine Star Işığı kullanarak görüntülerde yansıma, keskin gölgeler ve renk dengesizlikleri ortadan kaldırıyor.

vivo star ışığı

Vivo #BayBayFlaş Diyerek Yerine Flaş Işığı Kullanıyor

Uzun ve kapsamlı yedi yıllık bir çalışmanın ardından stüdyo portre fotoğrafçılığında yeni bir çağ başlatıyor. vivo Star Işığı Portresi özelliği ile bundan böyle flaşın kötü etkilerini ortadan kaldıracak yepyeni bir teknoloji geliyor. Bu teknoloji sayesinde flaşın yüzdeki kötü etkilerinden kurtulacak, özellikle portre çekimlerinde daha doğal, daha canlı detayları yakalayabileceksiniz.

Stüdyo kalitesinde çekimler yapabilmek için Vivo, V30 modeline bu özelliği getirerek çalışmanın meyvesini almayı başardı. Bu, bir akıllı telefonda stüdyo düzeyindeki efektlere en yakın olduğumuz nokta. vivo bu akıllı telefonda, stüdyo düzeyindeki ışık ve gölge efektlerini, görüntü netliğini ve atmosferik işlemeyi yeniden oluşturmaya çalıştı, böylece portre fotoğraflarınız her zaman, her yerde stüdyo kalitesinde olabilecek. Özetle yeni vivo V30 ile taşınabilir fotoğraf stüdyonuz artık cebinizde olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu