AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi 13 Görselleri Sızdırıldı! İşte Tasarımı!

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni canavarı Xiaomi 13 kendini göstermeye başladı. Sızıntılar telefonun tasarımını ortaya koyuyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Aralık ayında karşımıza yeni amiral gemisi modelleri ile çıkması bekleniyor. Etkinliğe artık az bir süre kala da sızıntılar gelmeye başladı. Xiaomi 13 Pro’dan sonra, @OnLeaks sayesinde Xiaomi 13’ün render’ları ortaya çıktı. Bu, Pro sürümündeki kavisli ekrana kıyasla telefonun düz ekranını gösteriyor. Hatırlayacağınız üzere Xiaomi 12 ve 12S bile kavisli bir ekrana sahipti.

Telefonun 6.2 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120Hz tazelemeli OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Telefonun 152.8×71.5×8.3 mm~10.3mm (kamera çarpması dahil) boyutlarında olması bekleniyor. Bu boyutlar da onu öncekinden biraz daha geniş ve kalın hale getiriyor.

Renderlara göre, telefon üçlü arka kameralar ve metal bir çerçeve ile gelecek. Kamera bölümü, Xiaomi 13 Pro render’larındakine benziyor. Qualcomm’un yeni yonga seti Snapdragon 8 Gen 2’den gücünü alacak olan bu telefon kamera konusunda çok iddialı olacak.

Xiaomi 13

Sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station’a göre, telefonda OIS’li bir Sony IMX8 serisi ana sensör olacak. Buna ek olarak, telefonun 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 13MP ultra geniş ve 5MP telemakro kameralardan bir yükseltme olan 50 megapiksel portre lense sahip olduğu söyleniyor.

Xiaomi’nin fiyat açısından bu yıl nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Rakibi Apple’ın fiyat arttırdığı yerde Xiaomi yerinde mi kalacak yoksa haklı olarak zam mı yapacak? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu