Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 9 nasıl olacak? Apple yeni patent aldı! İlginç!!!

iPhone 9 ile ilgili son zamanlarda birçok haber okumaya başladık ve bugün ortaya çıkan bir patent Apple’ın gelecekte işi hangi boyuta taşımayı amaçladığını da ortaya koydu. Samsung ve Huawei’de sonra Apple’ın da ekran patenti alması sizce tesadüf mü?

2017 Şubat ayında tanıtılan dünyanın ilk 18:9 ekran formatına sahip LG G6 ile birlikte mobil pazar bu ekran formatına geçiş yaptı ve tüm telefonlar (iPhone 8 ve iPhone 8 Plus hariç) 18:9, 19:9 ve 19,5:9 formatına sahip oldu. 2018 yılı itibariyle de akıllı telefonların tamamen ekrandan oluşan ya da çok ufak ve su damlası adı verilen küçük çentiklere sahip olduğuna şahit olduk.

OnePlus 6T, Oppo R17 Pro'ya benzeyecek

Geçtiğimiz hafta içinde yapılan Samsung Geliştiriciler Konferansı’nda yeni nesil Infinty O adı verilen bir ekran ile karşılaştık. Bu ekranda ufak bir kamera deliği bulunuyordu ve bugün de Apple ekran patenti ile karşımıza çıktı. iPhone 9 ekranı ile ilgili fikir de veren bu patent oldukça ilginç bir yapıda ve ekranın sağ üst köşesinde bir kamera deliği bulunuyor.

iPhone 9 patent
iPhone 9 patent

iPhone 9 ekran patenti ortaya çıktı mı?

Bu patent Apple’ın diğer üreticilerin aldığı ekran patentlerine bir cevabı olabilir ama Huawei’nin ve Samsung’un ekran yapılarından çok farklı ve kocaman bir deliğe sahip olan bu yapının Huawei ve Samsung’un aldığı patentler ve ürettiği ekranlar karşısında şansı var mı bunun da değerlendirmesini sizlerin takdirine bırakıyoruz…

iPhone X ekran sorunu ücretsiz değişim ile sonuçlandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu