Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 8 reklam videoları yayınlandı! Özellikler ortaya çıktı


Xiaomi’nin yeni nesil orta segment serisi Redmi Note 8 reklam videoları ile karşımızda. Oldukça eğlenceli olan reklamları birlikte izleyelim…

Xiaomi geçtiğimiz Ocak ayında yeni nesil Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro ailesini bizlerle tanıştırdı. Telefonlar ülkemizde de büyük satış rakamlarına ulaştılar. Yeni telefonlar ise heyecanla bekleniyordu. Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi Note 8 ve Note 8 Pro ile ilgili detayları sizlerle paylaşırken bugün telefon ile ilgili yeni bir reklam karşımıza çıktı. Twitter’da paylaşılan bu viral reklamda telefonun IR yani kızılötesi sensörüne eğlenceli bir bakış atılıyor. Gelin birlikte videoyu izleyelim.

Oldukça eğlenceli olan bu reklam filminden sonra bir reklam filmi daha yayınlandı ve bu reklam asıl reklam filmi oluyor. Ses ve kameraya odaklanılan yeni reklam filmini de paylaşıyoruz.

Xiaomi‘nin 29 Ağustos tarihinde tanıtacağı yeni nesil Redmi Note 8 ailesi bize ne sunacak bunu oldukça merak ediyoruz ama asıl merak ettiğimiz telefonların fiyatları ne olacak. Redmi Note 8 64 megapiksel kamera desteği ile 200 dolar seviyesinde pazara sunulursa; büyük üreticileri ciddi anlamda zorlayacaktır.

Peki siz Redmi Note 8 ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu