Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriPixelTeknoloji

Google Pixel 3 XL sızdırıldı! Dikkat hayal kırıklığı içerir!

Google Pixel 3 XL sonunda karşımızda. Google’ın bir sonraki referans akıllı telefonu önümüzdeki sonbaharda tanıtılacak. Geçtiğimiz günlerde ekran koruyucuları ortaya çıkan telefonlardan Pixel 3 XL’ın bu defa canlı görüntüleri karşımızda.

Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3 XL

Pixel 3 XL’ın çentikli olacağını biliyorduk, ancak Google’dan tasarımda noktasında radikal bir değişiklik de beklemiyor değildik. Bir XDA üyesi tarafından sızdırılan görüntüde ekran / kasa oranı Pixel 2 XL’a göre biraz daha iyileştirilmiş.

Arka bölümde ise asıl hayal kırıklığının yattığını söylemek yanlış olmayacaktır. Birçok üretici artık giriş seviyesi modellerde dahi çift arka kameraya geçiş yaparken Google, Android işletim sistemin temsil eden Pixel telefonlarda bir kez daha tek sensör kullanacak. Üstelik arka görünüm Pixel 2 XL ile aynı görünüyor.

Yine görüntüye bakılırsa Pixel 3 XL’da 4GB RAM / 128GB depolama kullanılacak. Google’ın en azından büyük ekranlı Pixel telefonda 6GB RAM’e geçiş yapmasını beklerdik. Dileriz 6GB RAM’e sahip bir seçenek mevcuttur.

 

Android P beta 2 güncellemesi dağıtıma sunuldu! Yenilikler neler?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu