Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerTeknoloji

Honor V30 kamera dizilimi ortaya çıktı! İyi de ikinci delik ne?

Geçtiğimiz hafta detaylarını paylaştığımız Honor V30 kamera düzeni nasıl olacak sorusunun ilginç cevabı bugün ortaya çıktı. Gerçekten bu ne?

Akıllı telefon pazarında Huawei son dönemde oldukça ilginç bir süreç geçiriyor. Amerika yaptırımına rağmen Huawei, telefon satışlarını arttırmayı başardı ve yoluna da hız kesmeden devam ediyor. Huawei’nin alt markası Honor ise ülkemiz pazarında mahalle bakkallarından çıkarak GSM Operatörlerine girmeye başladı. Markalaşma konusunda Huawei için oldukça önemli olan bu adım sonrasında Honor yeni nesil amiral gemisi modelini de ülkemiz pazarında satışa sunulabilir. Geçtiğimiz hafta tüm detaylarını paylaştığımız Honor V30 kamera dizilimi ile ilgili oldukça önemli bir görsel ortaya çıktı. Yayınlanan fotoğraf bizleri oldukça şaşırttı. Zira üstteki deliklerden hiçbir şey anlamadık.

Telefonun arkada kare şeklinde dörtlü bir kamera dizilimine sahip olacağını daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık. Bugün ortaya çıkan bu görsele göre kapağın arkasında iki farklı boşluk daha olduğunu görüyoruz. Bunlardan üstte sağdaki kare şeklinde olanın LED flaş olacağını öngörebiliriz ama yandaki dikdörtgen şeklindeki ikinci delik ne işe yarayacak tam bir muamma.

Honor V20 View modelinde üstte böyle bir kamera yapısı vardı ama burada bu kamera modülleri ne işe yarayacak bu konuda henüz bir sızıntı bulunmuyor. Anladığımız kadarıyla Huawei P30 Pro ve OPPO Renoz 10X Zoom modellerinde olduğu gibi 4 ana kamera yanından bir de telezoom lens bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu