Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

S10 lite ve Note 10 lite ilk güncellemesini aldı. Bu ne hız Samsung?

Geçtiğimiz günlerde henüz  sızıntılarını paylaştığımız Galaxy  S10 ve Note 10 lite piyasaya çıktı ve  çıkar çıkmaz  ilk güncellemesini de  aldı.

Samsung 2019’u hızlı bir şekilde geride bırakarak yeni yılı daha hızlı girmenin peşindeydi ve bunu başardılar. Geçtiğimiz günlerde sızıntılarını ve detaylarını paylaştığımız Galaxy S10 lite ve Galaxy Note 10 lite tam da anlattığımız gibi piyasaya çıktı. Güney Koreli şirket aslında bir süredir Galaxy S20 ve Android 10 tabanlı OneUI 2.0 arayüz  güncellemesiyle de meşguldü. Ancak şirket birden yön değiştirdi ve Galaxy S10 lite ve Galaxy Note 10 lite lansmanını CES2020 fuarı ile birlikte gerçekleştirdi. Samsung aşağıda yer alan açıklamada bu cihazlar için resmi duyuruda bulundu ve cihazları çok geçmeden piyasaya çıkardılar.

“Samsung Electronics bugün yeni Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note10 Lite’ı duyurdu. Galaxy S ve Galaxy Note serisinin mirasına dayanan bu Galaxy Lite modelleri, en son kamera teknolojisi, S Pen, sürükleyici ekran ve uzun ömürlü pil gibi önemli premium özellikleri erişilebilir bir fiyat noktasına getiriyor.”

“Galaxy S ve Galaxy Note cihazları tüm dünyada tüketici istek ve taleplerini karşılıyor. Bu cihazlarda, performans ve güçten istihbarat ve hizmetlere kadar sektörde öncü yenilikler sunmak için sürekli çaba gösteriyoruz ”

“İşte Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite, Galaxy S ve Galaxy Note deneyimini oluşturan bu ayrıcalıklı premium özellikleri kullanıcılarına sunacak”

Her iki cihazda 7 Ocak 2019 da LasVegas Kongre Merkezinde gerçekleşen CES2020 etkinliğinde tanıtıldı. Ardından Samsung bu iki cihaz için ilk güncellemelerini şuan için Samsung  yazılım indirme sitesi Fustan yayınladı. Ancak cihaza yeni gelen yenilikleri ve özellikleri güncellemeyi indirip yüklemeden açıklamamız mümkün değil. Sizlerde bu iki cihazdan birine sahipseniz önümüzdeki birkaç gün içinde Samsung güncellemeleri OT10A ile verdiği zaman yükleyip kullanabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu