Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 5 Fiyatı için Sevindiren Haber

Samsung’un fiyat artışı yapmayacağı ortaya çıktı. Galaxy Watch 5 fiyatı selefinden bile uygun olabilir. Peki, bu nasıl mümkün olacak?

Samsung’un önümüzdeki hafta tanıtacağı yeni ürünleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi bu yıl fiyatları artıracak gibi görünüyordu. Son gelen bilgiler Galaxy Watch 5 modelinin fiyatının selefine göre çok daha pahalı olacağını gösteriyordu. Ancak bugün ortaya çıkan sızıntı bu iddiaları çürüttü diyebiliriz. Avrupalı ​​bir perakendeciden alınan yeni veriler, yeni ürünlerin maliyetinin öncekilerden biraz daha düşük olacağını gösteriyor.

Kaynaklar bu fiyatları sızdıran perakendecinin genellikle yeni ürünlerin maliyeti hakkında güvenilir veriler yayınladığını belirtiyor. Piyasaya göre Galaxy Watch 5 40mm fiyatı 260 euro, 44mm fiyatı ise 287 euro olacak. Karşılaştırıldığında, Galaxy Watch 4 Avrupa’da 40mm sürümü 270 euro ve 44mm sürümü 300 Euro fiyatlarıyla piyasaya çıkmıştı.

Galaxy Watch 5 Pro’ya gelince, Avrupa’da satılacak olan bu model için 430 euro fiyat talep edilecek. Söylentilere göre LTE’li versiyonlar 50 Euro daha pahalı olacak. Samsung’un fiyatları artırmadığı gibi düşürmesi oldukça ilginç olacak diyebiliriz. Güney Koreli firmanın bu şartlar altında nasıl indirim yaptığı ise belirsizliğini koruyor.

Galaxy Watch 5
Galaxy Watch 5’in fiyatı belli oldu

Rakibi Apple Watch ile baş edebilmek için Samsung’un Apple’dan önce zam yapması manasız olacaktı. Muhtemelen firma, Apple’ı bekliyor. Apple, Eylül’de tanıtacağı yeni ürünlerini zamlı bir şekilde satışa sunacak. Apple’dan sonra da diğer firmaların bu zam furyasına katılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu