Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKameraXiaomi

Xiaomi 13 Ultra Kamerası Bu Kit Sayesinde Uçuşa Geçecek

Xiaomi ‘nin kamerasıyla dikkat çeken telefonu 13 Ultra, White Edition fotoğraf kit sayesinde daha profesyonel hale geldi.

Xiaomi 13 Ultra kullanıcıların beklediği profesyonel fotoğraf kit modeli White Edition firma tarafından resmi olarak duyuruldu. Kamera yetenekleriyle oldukça dikkat çeken akıllı telefon şimdi bu kit sayesinde daha kusursuz fotoğraflar çekebilecek.

Xiaomi Group başkanı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing tarafından Weibo sosyal ağı tarafından duyurulan bu kit fotoğraf çekimi için nano cilt teknolojisine sahip koruyucu bir kılıfa sahip. Ayrıca daha rahat bir tutuş için kablosuz tutacak ve üzerinde fiziksel bir deklanşör düğmesi barındırıyor.

Bu koruyucu kılıfla birlikte 67 mm’lik bir filtre takılarak harici bir lens bağlanabiliyor. Bu kablosuz tutacağı Bluetooth 5.0 bağlantı hızını destekliyor ve dahili olarak 330 mAh batarya kapasitesine sahip. USB-C bağlantı noktası ile şarj edilebiliyor.

Xiaomi 13 Ultra da ana kamerası için devasa bir sensör kullanıyor. Ancak bu sürümde yeni olan, Ultra’nın ana kamerasının diyafram açıklığının değişken olması ve f/1.9 veya f/4.0 diyafram açıklığını desteklemesi. Bu, özellikle çekimlerinin ne kadar alan derinliğine sahip olduğu söz konusu olduğunda, fotoğrafçılara daha fazla kontrol sağlıyor.

Xiaomi 13 Ultra, ana kamerası için yalnızca bir inçlik büyük bir sensör kullanmasına rağmen, üç ikincil lensi de 50 megapiksel çözünürlükte. Bu ikincil lensler şunlar: 3,2x telefoto (75 mm odak uzaklığına eşdeğer), 5x telefoto (120 mm’ye eşdeğer) ve 5 cm uzaktan makro desteği ile ultra geniş (12 mm odak uzaklığı).

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu