Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7A Bu Yılın Sürpriz Modellerinden Bir Olacak! İşte Görüntüler

Şu sıralar OPPO cephesinde Reno 8 ailesi konuşulurken, şirketin sürpriz bir model hazırladığı ortaya çıktı. OPPO Reno 7A geliyor.

OPPO bir süre önce Çin’de Reno 8 serisi telefonların duyurusunu gerçekleştirdi. Kullanıcılar Reno 8 serisi telefonlar arasında seçim yapmak isterken şirketin sürpriz bir model hazırladığı ortaya çıktı. Hindistan menşeli 91Mobiles sitesine göre OPPO Reno 7A modeli hazırlanıyor. Telefonun tasarımı, renk seçenekleri ve bazı özellikleri şimdiden belli.

OPPO Reno 7A Geliyor!

Reno 7A ön kısımda delikli bir ekrana sahip olacak. Ön kamera ekran üzerinde sol köşeye konumlandırılıyor. Ses açma – kısma butonları solda, güç butonu ise telefonun sağında bulunuyor. Arka bölüme geldiğimizde Reno 7 serisine has kamera tasarım anlayışı sürüyor. Kamera ünitesi üzerinde üç sensör bulunuyor.

Reno 7A’da ekran altı parmak izi tarayıcısı olacak. Beyaz ve siyah renklere sahip olan telefonun Reno 7 ile kıyaslandığında daha düşük özelliklere sahip olacak. Reno 7A muhtemelen haziran sonunda kadar görücüye çıkmış olacak.

oppo Reno 7A

İlgili haberde ayrıca OPPO’nun Reno 8Z adlı yeni bir telefon üzerinde daha çalıştığı bildiriliyor. 33 watt hızlı şarj destekli 4.500  mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefon 6 GB RAM + 128 GB, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB depolama şeklinde üç bellek seçeneğiyle çıkış yapacak. Siyah ve mavi renklerde çıkış yapacak telefona dair yeni bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

OPPO Reno 8 Pro Bugün İtibariyle Satışa Sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu