Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi K70 Pro / POCO F6 Pro İçin Heyecan Başlıyor

Redmi'nin bir sonraki amiral gemisi telefonu Redmi K70 Pro hakkında önemli bilgiler sızdırıldı. Telefon ülkemize POCO F5 Pro olarak gelecek.


Redmi K70 serinin son dönemde suyu iyice ısınmış görünüyor. Birçok habere ve sızıntıya konu olan telefon serisinin aralık ayında çıkış yapması bekleniyor. Hemen belirtelim, K70 serisi modeller Çin’de tanıtıldıktan bir süre sonra küresel piyasalarda POCO F serisi adı altında satışa sunulmakta. Öte yandan duyuru tarihi yaklaşırken, güvenilir bir kaynak Redmi K70 Pro hakkında özel bilgiler sızdırdı. Şimdi kaynağın aktardıklarına göz atalım.

Redmi K70 Pro Fazlasıyla İddialı

Dijital Chat Station’a göre K70 Pro, daha yüksek ekran-gövde oranı sunan ve ince çerçevelere sahip 2K çözünürlüğünde düz ekranla gelecek. Ayrıca bu ekranın parlaklık ve DC karartma özelliklerinde önemli iyileştirmeler sunacağı belirtiliyor. Tasarıma gelince DCS, Redmi K70 Pro’nun metal orta çerçeveye ve yeni cam kaplamalı gövdeye sahip olacağını bildiriyor. Telefon, yatay olarak düzenlenmiş büyük bir kamera matrise sahip olacak ve burası şeffaf görünümde olacak.

Son olarak kaynak Redmi K70 Pro’nun mühendislik prototipinin cam arka yüzeye sahip olduğunu ve pembe renkte olduğunu ekliyor. Ancak bu renk seçeneğinin piyasaya çıkış çıkmayacağı belirsiz. Akıllı telefonun, 25 Ekim’ta duyurulacak olan Snapdragon 8 Gen 3 işlemci birimi tarafından destekleneceği bildiriliyor.

Geekbench listesi, Redmi K70 Pro’nun 16 GB RAM ile geleceğini ve kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkacağını ortaya çıkardı. 120W hızlı şarj desteğine sahip 5.120mAh batarya ile desteklenecek telefonda 50 megapiksel ana kamera, ultra geniş açılı lens ve 3.2x optik yakınlaştırma gerçekleştiren telefoto kamera yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu