Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji Haberleri

Asus Zenfone Max Pro M1 için Android P Beta yayımlandı

Asus Zenfone Max Pro M1, Android One programında yer almamasına karşın Asus’un stok Android arayüzüne sahip fiyat / performans telefonu oldu. Android 8.1 Oreo sürümüyle çıkış yapan Project Treble desteği barındıran akıllı telefon için Android P beta güncellemesi gayri resmi yayımlandı.

Asus Zenfone Max Pro M1 için Android P beta güncellemesi

Telefon için Android P beta desteği özel bir ROM ekibi tarafından sağlanıyor. Android P’nin 3. Betası temel alınarak hazırlanan ROM henüz yeni dolayısıyla bazı sorunlarla karşılaşmak mümkün. Ancak geliştirici ekibine göre günlük kullanımı olumsuz etkileyen ciddi bir hata bulunmamakta.

Asus Zenfone Max Pro M1
Asus Zenfone Max Pro M1

Kısa süre önce 1.799 TL fiyattan ülkemize giriş yapan Zenfone Max Pro M1 sahip olduğu arayüz göz önüne alındığında Android güncellemeleri erken alması muhtemel görünüyor. Telefon için geliştirilen Android P beta sürümünü ilk etapta yükleminizi önermiyoruz, zira bazı yazılımlar müdahaleler telefonunuzu garanti kapsamında bırakacaktır. Yine ROM’a ilişkin gelişmeleri buradaki linkten takip edebilirsiniz.

Bir diğer önemli nokta ise, Zenfone Max Pro M1 iki yıl sonra güncelleme programında çıkarılsa bile, stok Android arayüzü ve gördüğü ilgi göz önüne alındığında Custom ROM desteği noktasında geliştiricilerin iştahını kabartan bir telefon olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu