Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 2 Mayıs 2021 Güvenlik Yaması Aldı!

Güncellemeler ile ünlenen Güney Koreli şirket şimdi de Samsung Galaxy Z Fold 2 için Mayıs 2021 güvenlik yamasını duyurdu.

iPhone 13 akıllı telefon modeli için 120Hz OLED ekranlar üreten Samsung yeni bir güvenlik güncellemesi yayınladı. Bugün yaptığı duyuru da 2017 model Galaxy S8 modelinin fişini çeken şirket, cihazın artık güvenlik güncellemesi almayacağını ifade etti. Bu yıl pek çok telefon modeli için güncellemeler yayınlayan Güney Koreli dev yine güncelleme haberi ile radarımıza düştü. Çok sayıda akıllı telefonu ülkemize de getiren şirket yeni bir güncelleme daha yayınladı. Samsung Galaxy Z Fold 2 için bugün Mayıs 2021 güvenlik yaması yayınlandı.

Her ay düzenli olarak yayınlanan güncellemeler telefonlar için hayati önem taşıyor. Gelen güncellemeler ile daha güvenli hale gelen telefonlar pek çok sorundan da arınmış oluyor. Telefonlar sorunlarından arındıktan sonra da daha kararlı çalışıyorlar. Kuşkusuz güncelleme yayınlama konusunda hiç bir akıllı telefon üreticisi Samsung’un eline su dökemez. Dediğimiz gibi şirket bu alanda rakipsiz. Bugün de bir akıllı telefon modeli için Mayıs 2021 güvenlik yaması yayınladı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Z Fold 2 Mayıs 2021 Güvenlik Yaması Aldı

Güvenlik güncellemeleri yayınlama konusunda çok hızlı olan şirket Mayıs 2021 güvenlik yamasını telefonlarına getirmeye devam ediyor. Bu sabah saatlerin de Galaxy Z Fold 2 için yayınlanan güncelleme, F916BXXU1DUDA sürüm numarası ile duyuruldu. Güncelleme cihazı güvenli hale getirmekle de kalmadı. Güncelleme ile kullanıcılara çift kayıt özelliği sunulurken ayrıca kamera performansı ve hızlı paylaşım özelliğinin de iyileştirildiği belirtildi. Güncelleme yakın da küresel olarak yayınlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu