Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriRazer

Razer Phone 2 sızdı! Ekran ve depolama birimi fark yaratıyor

Geçen yıl kasım ayında tanıtılan ve oyun telefonu segmentini tam olarak başlatan Razer Phone kısa süre içerisinde yenilecek. Devam model Razer Phone 2 olarak isimlendirilecek. Firma tarafından da doğrulan oyuncu telefonu AnTuTu testinde karşımıza çıktı. Bu ortaya çıkış Razer Phone2’deki bazı önemli detayların gün yüzüne çıkması anlamına geliyor.

Razer Phone 2 ekran ve depolamada fark yaratıyor

Akıllı telefon endüstrisinde bu yıl 18:9 ya da 19:9 formatında ekrana sahip telefonlar dikkat çekti. Hatta sektörün tam anlamıyla bu yöne kaydığını söylemek yanlış olmayacaktır. Razer ise bu akıma inat bir sonraki oyuncu telefonunda 16:9 ekran standardını sürdürecek. Hatırlayanlar olacaktır, Razer Phone akıllı telefonda da aynı formatta ekran kullanıldı. 2560 x 1440p çözünürlüklü ekranın kullanılacağı telefonda selefi gibi 120Hz ya da yüksek bir ekran tazeleme özelliği kullanılacak.

Razer Phone 2 AnTuTu
Razer Phone 2 AnTuTu

Güçlü stereo hoparlörlerin eşlik edeceği telefona beklendiği gibi Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. 8GB RAM’in yer verileceği telefonda depolama alanı 512GB olacak. 128GB ya da 256GB’lık bir seçeneğin de olacağını tahmin ediyoruz.

Android 8.1 Oreo ile çıkış yapacak Razer Phone2’de Chroma LED aydınlatma teknolojisinin yer alması bekleniyor. Serinin ikinci modelinde donanım kısıtlamalarının da ortadan kalkmasıyla kullanıcılar aydınlatmayı kişisel tercihlerine göre tam renk tonunda ayarlayabilecek. Razer bu noktada Texas Instruments ile iş birliği gerçekleştiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu