Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A82 5G Güncelleme Sayfasında Göründü! Çıkış Yaklaşıyor


Güncelleme web sitesi üzerinde listelenen Samsung Galaxy A82 5G akıllı telefon modelinin lansman tarihi yaklaşıyor gibi görünüyor.

Yepyeni akıllı telefon modelleri tüm hızıyla duyurulmaya devam ediliyor. Alev alan telefonlar, patlayan telefonlar ile geçtiğimiz aylar da gündeme gelen Samsung yeni telefonlar üretmeye devam ediyor. Katlanabilir telefonlar ile adeta yeni bir çağ açacak olan şirket sevindirici gelişmeler yaşıyor. Ülkemizde de onlarca farklı telefon modeli bulunan şirket, kamera iddiasından yavaş yavaş çekilmeye devam ederken 5G teknolojisini de benimsiyor. Piyasaya süreceği akıllı telefonlar da 5G teknolojisini tercih etmeye başlayan şirket yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Samsung Galaxy A82 5G adındaki telefon güncelleme listesinde göründü.

Güncelleme denince aklımıza Güney Koreli şirket Samsung gelir oldu. Bu yılın başından bu yana o kadar çok güncelleme yayınladı ki neredeyse yetişemez olduk. Akıllı telefon modelleri, tabletler ve akıllı saatleri için güncelleme yayınlamaya doymayan şirket piyasaya sürdüğü telefonlar ile de adından söz ettiriyor. Şirket yeni 5G teknolojisine sahip akıllı telefonunu güncelleme listesine ekledi. Cihaz piyasaya çıkmadan güncelleme listesinde göründü.

"<yoastmark

Samsung Galaxy A82 5G Piyasaya Çıkmadan Güncelleme Listesine Eklendi

Dediğimiz gibi şirketin güncellemeye doyduğunu düşünmüyoruz. Yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürmeden önce güncelleme listesine ekleyerek hızlı bir güncelleme yayınlayacağı belli olan şirket bazı yenilikleri de karşımıza çıkarabilir. Cihazın bazı teknik özelliklerinden de bahsetmek istiyoruz. 5.7 inç OLED ekrana sahip olacağı bilinen akıllı telefon modeli, Snapdragon 855 SoC işlemci ile karşımıza çıkacak. 64 MP arka kameraya sahip olan model, şirketin üç aylık güncelleme programına da eklendi. 15W hızlı şarj desteğine sahip olan model, Süper AMOLED ekranı ile 120Hz yenileme hızına sahip olacak. En az 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak olan telefon, rakiplerini korkutacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu