Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 17 tanıtılmadan satışa açıldı! Bu Çinliler var ya…


Bugün tanıtılması planlanan ama lansmanı 8 Mayıs’a ertelen Meizu 17 daha tanıtılmadan ön satış süreci başlatıldı. Hem de hediyeli mediyeli…

Çinli üretici Meizu ülkemiz pazarında özellikle Note 9 ve 16th modelleri ile efsaneleşen bir üretici oldu. Bu telefonlara güncelleme vermemesi ile ülkemizde kötü bir ün yapan Meizu’nun yeni telefonu Meizu 17 bize ne sunacak az çok belli olmaya başlamışken lansman tarihinin de Nisan ayından Mayıs ayına kaydırılması sürpriz oldu. Bildiğiniz üzere en son yapılan açıklama ile telefonun 8 Mayıs tarihinde resmen tanıtılacağını öğrendik.

Bugün gelen bilgilere göre Meizu, Tmall, Jingdong, Suning Tesco ve diğer online mağazalarda amiral gemisi akıllı telefon Meizu 17‘yi önceden sipariş edebileceğini resmen açıkladı. Ön sipariş veren kullanıcıları 18 ay garantili (bizde tüm ürünler 24 ay garantili ama Çin’de 12 ay yani 18 ay garanti ekstradan bir şey oluyor) Meizu Hi-Fi DAC Kulaklık Adaptörü adaptörü hediye olarak alacaklar.

Telefonun henüz fiyatı elli değil ve bu hediye süreci de ön sipariş ile başlamış görünüyor. Sızan bilgilere göre Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti, yen nesil LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 hafıza birimi telefona güç verecek ama bu özelliklerin Meizu 17‘de mi yoksa 17 Pro modelinde mi olacağı da kesinleşmiş değil.

Bakalım Meizu yeni telefonunu Türkiye pazarına getirebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu