Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme UI 2.0 yalnız gelmiyor!!! Beraberinde yeni bir şey daha geliyor!


Geçtiğimiz haftalarda duyurulan realme UI 2.0, Ekim ayında yeni bir telefon ile beraber piyasaya sürülecek.

Akıllı telefon pazarının yükselen yıldızlarından realme, yeni arayüzü realme UI 2.0 için hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan bu arayüz, OPPO’nun ColorOS 11‘ni temel alıyor ve birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Ekim ayı için planlanan bu yükseltme, şirketin açıklamalarına göre beraberinde bir de yeni realme akıllı telefonu ile gelecek.

realme Küresel Pazarlama Başkanı Xu Qi, weibo’dan yaptığı paylaşım ile realme UI 2.0’ın Ekim ayında sunulacağını ortaya koyan bir poster yayınlamıştı. Bu poster ise realme UI 2.0‘ın,  sorunsuz bir oyun deneyimi sunmayı amaçladığını belirtiyor.

Buna ek olarak Çinli üretici, realme UI 2.0‘ın yanı sıra bir akıllı telefon daha piyasaya süreceğini doğruladı. Cihazın hangi model numarasını taşıyacağı ve hangi özelliklere sahip olacağı belli olmasa da, Q serisinin yeni bir üyesi olacağı yönünde söylentiler var. Tabii ki bunu zamanla daha iyi anlayacağız.

realme UI 2.0′dan bahsedersek bu arayüz, yeni özellikler ve işlevler sunmasının yanı sıra, güvenlik konusunda iyileştirmeler ve  yaratıcı özelleştirmelere de yer verecek. Bu da tıpkı ColorOS 11’deki gibi olacak.

realme şu anda yeni arayüz güncellemesini erken kayıtlara açtı. Ancak bu güncelleme şu an sadece Çin’deki realme X50 Pro kullanıcıları ile sınırlı. Şirket önümüzdeki günlerde birkaç modeli de bu gruba alarak test üyelerini arttıracaktır diye umut ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu