Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova Y61 Tanıtıldı, Özellikleri Göz Kırpıyor

Telekom devinin yeni akıllı telefonu Huawei Nova Y61 an itibariyle tanıtıldı. Telefonun özellikleri ilgi çekiyor. Detaylara göz atalım.

Akıllı telefon dünyasının önde gelen isimlerinden olan Huawei, yeni modellerini son hızla geliştirmeye devam ediyor. Şirket şimdi Huawei Nova Y61 modeliyle karşımıza çıkarak bütçe segmente yenilik getirmiş oldu. Bugün tanıtılan telefonun tüm özelliklerine ve detaylarına göz atalım.

Huawei Nova Y61 Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefon ön kısmında 6.52 inç büyüklüğünde ve 1600 x 720 piksel çözünürlüğünde LCD ekranıyla bizleri karşılıyor. 8.94mm kalınlığında ve 188 gram ağırlığında olan telefon, yeşil mavi ve siyah renk seçenekleriyle tanıtıldı. Standart yenileme hızı sunan akıllı telefon, medya ve oyunlarda gereken ekran deneyimini kullanıcısına yaşatıyor.

Telefona ismi belirtilmeyen sekiz çekirdekli bir yonga seti güç veriyor. 4GB/6GB RAM ve 64GB dahili depolama seçenekleriyle tanıtılan akıllı telefon, bazı bölgelere çift SIM, diğerlerine tek SIM desteğiyle geldi. Ayrıca NFC özelliği de belirli bölgelerde mevcut.

Telefonun optik sisteminde 50 Megapiksel birincil kamera, 2 Megapiksel makro ünitesi ve 2 Megapiksel derinlik lensi yer alıyor. Önde ise 5 Megapiksel selfie lensi mevcut. Yazılım tarafında telefon EMUI 12 ve Google Mobile Services (GMS) yerine Huawei Mobile Services (HMS) ile destekleniyor. Son olarak cihaz, 22,5 W hızlı kablolu şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil ile kutudan çıkıyor.

Telefonun fiyatı şu anda belli değil. Yalnızca özellikleriyle tanıtılan telefon, yakında satışa çıkacak. Telefonun fiyatının oldukça uygun olacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu