Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung o telefonu iptal etti! Seneye görüşürüz beybisi!!!

Samsung dünyanın en büyük üreticisi ve dünyanın en büyük üreticisi olmasının da bazı getirileri ve bazı sorumlukları var. Özel dönemlere ait telefonlar üretmekte bunlardan birisi. Bildiğiniz üzere Samsung özellikle olimpiyat oyunları ile ilgili her dönemde telefon yapmıştır ve bu yıl da Japonya’da düzenlenecek Olimpiyat oyunları için Samsung Galaxy S20 Plus Olympic Games Edition modelini hazırlıyordu.

Samsung’un Şubat ayında duyurduğu telefonun Temmuz ayında Japon GSM Operatörü NTT Docomo tarafından satılacağı biliniyordu ve Samgung’da tüm planlarını buna göre yapmıştı. Gelin görün ki; dünya pandemi ile uğraşıyor ve Koronavirüs tehlikesi sebebiyle de olimpiyat oyunları seneye ertelendi. Bu noktadan sonra Samsung’un bir açıklama yapması bekleniyordu ve bu açıklama dün yapıldı.

Galaxy S20 Plus Olympic Games Edition iptal edildi!

Samsung yaptığı açıklama ile telefonun iptal edildiğini ve bu iptal yerine seneye yine bir telefon hazırlanacağını da dile getirdi. Takdir edersiniz ki bu telefon S20 Plus olmayacaktır ve seneye Şubat ayında tanıtılmasını beklediğimiz S21 ya da S30 serisinin Olympic Games Edition modelinin bizlere sunulacağını öngörebiliriz.

Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition
Galaxy Note 10 Plus Star Wars Edition

Samsung bu ve buna benzer telefonlar yapmaya devam ediyor ama hepimizin sevdiği süper kahramanlı telefonlarını bir kenara bıraktı. Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Galaxy Note 10 Star Wars serisi de satışa sunulmuştu ve hayran kitlesiyle buluşmuştu. Samsung’un bu ve buna benzer projelerini heyecanla bekliyoruz..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu