Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord kapkanlı, capcanlı! Orta segmenti şenlendirme vakti!


Orta segmentte OnePlus’ın ilk cihazı olacak olan Nord, kanlı canlı görüldü. OnePlus Nord orta segmenti kızıştırmaya geliyor!

Çin merkezli premium cihaz üreticisi OnePlus, ilk orta segment macerasına Nord cihazı ile atılmak istiyor. Bu doğrultuda bir süredir çalışmalarını devam ettiren şirket, sürekli iddialar ile gündeme gelen ilk orta sınıf akıllı telefonunu kanlı canlı karşımıza çıkardı. Peki yeni OnePlus Nord tasarımı itibariyle bizlere neler sunacak? Diğer orta segment cihazlardan ne farkı olacak?

Şirketin orta segment cihazı için açtığı OnePlus Nord isimli Instagram hesabından yapılan video paylaşımında dikkat çeken cihaz, şirket yöneticilerinin elinde yer alırken tasarımıyla da dikkat çekmeyi başardı. Videoda çift ön kamera ve oldukça büyük bir ekranla görülen cihaz, ilerleyen dakikalarda fiyatı ile de gündeme geldi. Öyle ki söylenenlere göre 499 avroluk bir fiyat ile karşımıza çıkacak olan cihaz, 7 Temmuz tarihinde resmiyet kazanacak.

7 Temmuz tarihinde yapılacak olan bir etkinlikle şirketi orta segmente taşıyacak olan Nord, Snapdragon 765G‘den güç alacak. Aynı zamanda bu cihaz yarından itibaren ön siparişe açılacak. Bu ön sipariş ise sadece 100 cihazı kapsayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu