Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemelerXiaomi

Xiaomi Fabrika İnceleme! Telefonlar Nasıl Üretiliyor?

Xiaomi Fabrika incelemesi ile karşınızdayız. Fabrika incelenir mi demeyin? Biz yaparsak gayet de güzel incelenir. Tebrikler Xiaomi Türkiye…

Son dönemde özellikle Çinli üreticilerin Türkiye pazarına ciddi yatırımlar yaptıklarını görüyoruz. Xiaomi de bu üreticilerin başında geliyor. OPPO ve Xiaomi‘nin Türkiye pazarına yaptığı yatırımlar önümüzdeki süreçte hangi noktaya gelir bunu kestirmek zor ama Xiaomi fabrika yatırımlarına devam edeceğini ve mevcut yapının sadece bir başlangıç olacağını da sözlerine ekledi.

Yapılan lansmanda Xiaomi’nin Türkiye’deki fabrikasının Xiaomi’nin dördüncü fabrikası olduğunu öğrendik. Çin, Hindistan ve Endonezya’dan sonra Türkiye fabrikası da hizmete girdi. Xiaomi ve iş ortağı Salcomp’un yaklaşık 30 milyon Dolarlık yatırımla, 14 bin metrekare arazi üzerinde kurduğu bu fabrika, yıllık 5 milyon üretim kapasitesiyle 2 bin kişiye de istihdam sağlıyor.

Biz de dün Xiaomi’nin Türkiye’de kurduğu fabrikayı ziyaret ettik ve bir telefon fabrikasında telefonların nasıl üretildiğini sizlere video ile gösterdik. Xiaomi, bu fabrikada şu anda Redmi 9C modelinin üretimine başladı. 2021 Yılı içinde de 2 farklı modelin daha bu fabrikada üretilmeye başlanacağı da müjdelendi.

Öncelikle Xiaomi Türkiye ekibine ülkemize istihdam sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Yaşanan pandemide birçok kişi işsiz kalırken gencecik insanların bu fabrikada çalıştırılması bizleri oldukça sevindirdi. Çalışanların çoğunun kadın olması ise, ülkemizde yaşanan son gelişmelerden sonra bizleri daha da sevindirdi. Tüm çalışan arkadaşlarımıza gezi sırasında bize yardımcı oldukları için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Şimdi arkanıza yaslanın kahvenizi alın ve Xiaomi fabrikasını gelin birlikte gezelim…

https://www.youtube.com/watch?v=LUnmvqJt-ZY

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu