Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Sürpriz! Samsung internetsiz telefon duyurdu

Evet, başlığı yanlış okumadınız Samsung internetsiz telefon duyurusu gerçekleştirdi. Güney Kore’de tanıtılan telefon Galaxy J2 Pro olarak çıkış yaptı. Telefon öncelikle internette dikkat dağıtmayı önlemek isteyen öğrencileri hedefliyor. Cihaz aynı zamanda modern akıllı telefonlarda daha fazla uygulama ve özellik arayan yaşlı insanlar için de iyi bir çözüm olarak duruyor.

Samsung internetsiz telefon
Samsung internetsiz telefon

Galaxy J2 Pro, aramalar, metin mesajları ve fotoğraf çekimi gibi temel telefon özelliklerini destekliyor. Ancak 2G, 3G veya Wi-Fi bağlantılarından yoksun. Telefonda ayrıca Korece ve İngilizce olarak öğrencilere yardımcı olacak bir çevrimdışı sözlük uygulaması olan Diodict 4 ön yüklü geliyor.

İnternetsiz telefonda 5 inç büyüklüğünde qHD (960×540 piksel) çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alıyor. 1.4GHz dört çekirdekli bir işlemciden güç alan telefonda 1.5 GB RAM ve 16GB dahili depolama (hafıza kart destekli) eşlik ediyor. 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera telefonda öne çıkan diğer özellikler. Telefonda Google ve Samsung’un sertifikalı uygulamalamalarından hangilerinin olup olmadığı ise açıklanmış değil. Son olarak telefonun Güney Kore’de 185 $’dan satışa sunulduğunu belirtelim.

 

Galaxy J7 Prime ve Galaxy A8 2018 için yeni güncelleme!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu