Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Watch Active2 ve Watch3 Yeni Güncelleme İle Canlandı!

Güney Koreli şirketin akıllı saatleri arasında yer alan Samsung Galaxy Watch Active2 ve Watch3 için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Aylardır yaptığımız haberlerden bir gün olsun eksik kalmayan Samsung şirketi yine yeni bir gelişme ile radarımıza yakalandı. Hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan başarılı teknoloji şirketi akıllı telefonlarına getirdiği güncellemeler ile yüzleri güldürdü. Aylardır güncelleme üzerine güncelleme yayınlayarak güncellemelere doymayan şirket şimdi de akıllı saat kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Şirket Samsung Galaxy Watch Active2 ve Watch3 akıllı saat modelleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellemeden sonra akıllı saatler daha kararlı çalışmaya başladı.

Her yıl olduğu gibi Güney Koreli teknoloji devi birbirinden farklı ürünlerini bu yıl da tanıttı ve piyasaya sürdü. Bu yıl genellikle katlanabilir akıllı telefonlar ile dilden dile dolaşan akıllı telefon üreticisi yeni akıllı saat modelleri ile de adından söz ettirmeye başladı. Şirket iki farklı akıllı saat modeli için yeni bir güncelleme duyurusunda bulundu. Güncelleme kullanıcıların belirttiği pek çok sorunu düzelttiği gibi akıllı saatin de daha iyi çalışmasını sağlıyor.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Watch Active2 ve Watch3 Sistem İyileştirmesi Aldı

Şirket yaptığı duyuru da Watch Active2 için R820XXU1DUD1 sürüm numaralı güncellemeyi, Watch3 için ise R840XXU1BUD2 sürüm numaralı güncellemeyi yayınladığını belirtti. Güncelleme ile cihazların sistem performanslarının arttırıldığı ifade edilirken sistem güvenliği üzerinde de ciddi adımlar atıldığı belirtildi. Güncellemenin dosya boyutu hakkında herhangi bir bilgi yer almazken bu güncellemenin sıradan bir düzeltme yaması olarak düşünülebileceğini belirtebiliriz. Şirket müşterilerine güncellemeyi bir an önce yükleyip aradaki farkı görebilmeleri için kullanıcılarına duyuru da bulundu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu