Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

OPPO Watch 3 için Geri Sayım Başladı!

OPPO’nun yeni akıllı saati OPPO Watch 3 için geri sayım başladı. Şık olan sahip bu model çok resmi olarak tanıtılacak.

Çin’de teknoloji devi OPPO, OPPO Watch 3’ün adını taşıyacak olan yeni akıllı saatinin 10 Ağustos’ta Çin’de sürüleceğini resmi olarak açıkladı. OPPO ayrıca saatin Snapdragon W5 Gen 1 giyilebilir platformu tarafından destekleneceği de doğrulandı. Bugün ise eski modellerden farklı olarak metal gövde, taç ve kavisli ekran gösteren saatin resmi bir görsel de yayınlandı.

Bu akıllı saat Snapdragon W5 giyilebilir amiral gemisi setine ek olarak, saat Apollo4 Plus yardımcı çipini kullanma. Daha önceki raporlara göre bu model 1.91 inç AMOLEDPO 3D kavisli ekran, EKG, NFC ve 5ATM normallik öncesi, kullanımda 5 güne kadar pil ömrü ve akıllı mod ile 15 güne kadar pil ömrü ile gelecek.

Saatin, sesli arama için eSIM için OWW211/212/213 olmak üzere üç modelin bulunduğu şurada. ColorOS için Watch’ın birkaç yeni seçeneği ile gelecek da yer arasında yer alıyor. OPPO Saat 3, deri ve silikonlu elit ile gümüş ve siyah renk gelecek.

OPPO Saat 3

Fiyat tahmin OPPO’nun nasıl bir yol izleyeceğini kestirmek güç. Ancak tahminlerimize göre 300 dolar bandını aşmayacaktır. Android ile uyumlu olacak olan bu saatin iOS dizisinin gidişatı da gelecek saat.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu