AndroidCep TelefonuGenelTeknoloji

Oukitel WP10 5G dörtlü arka kamera ve 8000mAh pil ile geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Oukitel yeni modeli olan Oukitel WP10 5G üst seviye özellikleri ile bir çok kullanıcıyı şaşırtmaya geliyor.

Kısa bir süre içinde satışa sunulması beklenen Oukitel WP10 5G yüksek özellikleri ile dikkat çekiyor. 8000mAh pil kapasitesi, oldukça büyük tam görünüm ekranı ve 5G hızlı ağ erişimi gibi birçok heyecan verici özellikle birlikte geleceği bilinen telefon oldukça iyi bir konfigürasyona sahip. Kamera konusunda henüz netlik kazanmayan telefon bugün firma tarafından yapılan ihale ile kesinleşmiş gibi gözüküyor. Oukitel kameranın özelliklerini yükseltmek için büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Oukitel WP10 5G dörtlü kamera ile geliyor

Telefonun arkasında dörtlü kamera olacağı tahmin ediliyor. Birinci kamera 48MP Sony IMX582, geniş kamera 13MP Samsung S5K3L6, makro kamera 2 megapiksel ve derinlik kamerası da 2 megapiksel olarak satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca şirket, kamera sistemini tamamlamak için fotoğraf yazılımını da çeşitli özelliklerle yükseltti. Oukitel, daha iyi çekim efektleri elde etmek için her lens için algoritmayı özelleştirdi ve optimize etti. Bunula birlikte Oukitel WP10’un derinlik kamerası, kullanıcının yaratıcı sonuçlar için etkili bir şekilde arka plan bulanıklığı ve yüz algılama yapmasını sağlayan bir derinlik algılama teknolojisi ile birlikte gelir. Makro lensi, resmin görsel çekiciliğini artıran zengin dokuları ve desenleri yakalar.

Oukitel WP10 5G

Telefonun kısa bir süre içinde satışa sunulması bekleniyor. Firmanın amiral gemisi olacak telefon bakalım kullanıcılar tarafından beğenilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu