Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Türkiye Satışı Onaylanan Infinix Note 11 Serisi Tanıtıldı

Infinix Note 11 serisi tanıtıldı. Infinix’in bütçe dostu telefonları çok yakında ülkemizde de satışa sunulacak. İşte detaylar…

Infinix kısa süre önce sona eren etkinliğinde Infinix Note 11 serisi modelleri duyurdu. Note 10 serisi ile kıyaslandığında telefonlar kamera, ekran, performans ve tasarım gibi detaylarda kayda değer yükseltmeler getiriyor.

Seride Note 11 ve Note 11 modelleri yer alıyor. Her iki telefona MediaTek’in Helio G96 4G işlemcisi güç veriyor. Telefonların ikisinde 6.95 inç gibi epey büyük kabul edilen bir ekran yer alıyor. 120Hz tarama ve 180Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip olan ekranlarda IPS LCD panel kullanılıyor.

Kameralara gelince, Infinix Note 11 Pro’da dörtlü LED flaş ile desteklenen 64MP+13MP+2MP şeklinde üç arka kamera paketine sahip. 13 megapiksel telefoto kamera 30x’e kadar yakınlaştırma gerçekleştirebiliyor. Ön kameralar ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Infinix Note 11’in arkasında ise 50 megapiksel ana ve 2 megapiksel telefoto kamera bulunmakta. Telefonların bellek birimleri 8GB RAM + 128GB UFS 2.2 şeklinde. Telefonlarda ayrıca 3GB sanal RAM da mevcut. 33 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde piller taşıyan telefonlarda parmak izi tarayıcısı yana monte halde.

Infinix ayrıca telefonlarla oyun oynamaya büyük önem veriyor ve oyun performansını, görüntü kararlılığını iyileştirmek ve pil sıcaklığını ve bellek tüketimini daha verimli bir şekilde yönetmek için Dar-link 2.0 adlı yeni bir yazılım kullanıyor.

Öte  yandan Infinix Türkiye, gerçekleştirdiği etkinlikle birlikte telefonların Türkiye’de satışa sunulacağını onayladı. Note 11 serisinin çıkış tarihi ve fiyatları ise şu an için açıklanmış değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu