Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Online Mağaza 4. Yaşını Çekilişle Kutluyor!

1 miyona yakın cihazı tüketicilerle buluşturan Huawei Online Mağaza, 4. yılını çekilişle kutluyor. Hediyeler arasında MateBook D16 bile var.

Huawei kendi ürünlerini sattığı Online Mağaza, 2020 Mart ayında ülkemize faaliyetlerine başlamıştı. Aradan geçen 4 yılın ardından Huawei, bu büyük başarısını çekilişle kutlamak istiyor. 4 yıldır teknoloji severlerin adresi olmayı başaran Huawei, bu geçen sürede 1 milyona yakın ürünü sevenleriyle buluşturdu. 600’e yakın farklı ürün modelinin satışa sunulduğu platform, her gün 10 bini kadın kullanıcılar olmak üzere, toplam 30 bine yakın kişi tarafından ziyaret ediliyor. HUAWEI Online Mağaza müşterilerinin yarıdan fazlasını 34 yaş ve altındaki ziyaretçiler oluşturuyor.

Huawei Online Mağaza, 4. Yılına Özel Çekilişle Birbirinden Güzel Hediyeler Veriyor

Siz de 5-31 Mart tarihleri arasında Huawei Online Mağaza’dan alışveriş yaptıysanız, her 1000 TL değerindeki harcamanız için 1 adet çekiliş hakkı kazanacaksınız. Alışverişten sonra https://consumer.huawei.com/tr/offer/kampanyalar/online-magaza-4yil-cekilis/ adresinde bulunan bilgileri eksiksiz girerek çekilişe katılmaya hak kazanacaksınız. Çekiliş sonucunda  MatePad Pro 13.2, MateBook D16, Watch GT 4 ve Watch Fit 2 hediyelerinden biri sizin olabilir.

Konuyla alakalı Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao konuya ilişkin mesajında,

“Huawei olarak her zaman tüketicinin ihtiyaçlarını gözettik ve ürünlerimizi kullanıcılarımızın geri bildirimleri doğrultusunda geliştirdik. Online Mağaza’mızın 4 yılda kat ettiği mesafe ve elde ettiği başarılar, bu tutumumuzda ne kadar haklı olduğumuzu gösterir nitelikte. Huawei gerek ihtiyaçlar gerek finansal konular olsun her zaman tüketiciden taraf oldu ve olmaya devam edecek. Bunu yalnızca ürünlerimizin benzersiz kullanımları ve teknolojileriyle değil, ürünlerimizi sunma şeklimiz, yarattığımız avantajlar ve kampanyalar ile de her zaman gösterdik. Türkiye’deki tüm kullanıcılarımıza, bize güvendikleri için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Biz de Huawei’ye ‘Nice Yaşlara!’ diyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu