Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Kirin A2 Çipinin Yetenekleri ve Özellikleri

Yakın zamanda tanıtılan Huawei Freebuds Pro 3 modelinde kullanılan Kirin A2 çipinin yeteneklerine göz atalım.


Huawei yakın zamanda GT 4 serisinden Freebuds Pro 3 modeline kadar birçok akıllı telefon, giyilebilir ürün ve aksesuar tanıttı. Freebuds Pro 3 modelinin piyasaya çıkmasıyla birlikte Kirin A serisi yonga setine geri dönüşünü duyurdu. Huawei Freebuds Pro 3 modelinde kullanılan Kirin A2 işlemcisinin yetenekleri boyundan büyük.

Daha Hızlı İletim Sağlanıyor

Kirin A2 çipi 4 kat geliştirilmiş sinyal iletim verimliliğiyle birlikte geliyoır. Ses sinyallerinin CD düzeyinde kayıpsız iletimi olan  8 metre bluetooth fiziksel iletimi hızı sunabiliyor. Zengin ayrıntılara sahip ve  tam ses kalitesinin zevkini yaşayabileceksiniz.

Kararlı Sinyal Gücü

Kirin A serisi çiplerde sektörde bir ilk olan Polar Kod teknolojisi kullanıyor. Polar code, parazit önleme özelliğini önceki modele göre 2 kat artırırken, parazitsiz kayıpsız iletimi de koruyor.

Verim 

Çipin bilgi işlem gücünde % 50 artışla birlikte çift DSP mimarisini kullanıyor. Bu şekilde verimli sinyal işleme yetenekleriyle birlikte etkileyici alan ve doğru gürültü engelleme sayesinde sorunsuz arama ve ses geçişi sağlıyor. Dijital sinyal işlemcisi (DSP), mimarisi dijital sinyal işlemenin operasyonel ihtiyaçları için optimize edilmiş, özel bir mikroişlemci çipidir.

Daha Az Gecikme ve Canlı Ses

Huawei Kirin A2 çipinde gecikmede %25’e kadar bir düşüş mevcut. Ses kalitesi noktasında ise yüksek çözünürlüklü uzamsal ses deneyimi yaşatıyor.

Kağıt üzerinde dolu dolu görünen Kirin A2 işlemcisinin yeteneklerini Freebuds Pro 3 ile deneyimleyebilirsiniz. Şirket ayrıca Kirin A2 ile giyilebilir cihazlar için pil yedeklemesini iyileştirdiğini iddia ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu