Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknolojiXiaomi

Üst Düzey Donanımıyla Xiaomi’de Katlamaya Devam Ediyor!

Xiaomi katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun özellikleri her geçen gün netlik kazanmaya devam ediyor. Bugün de yeni özellikleri ile gündeme düştü.

Xiaomi katlanabilir ekranlı akıllı telefonu ile kullanıcılara büyük yenilikler sunacak. Çinli üretici böylece katlanabilir ekranlı akıllı telefon pazarında da en büyük rakipleri Samsung ve Huawei karşısında başarısını sürdürmek istiyor. Bir başka Çinli akıllı telefon üreticileri olan OPPO ve Vivo’da bu yıl ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarının tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Ancak Xiaomi, güçlü özellikleriyle onları da gölgede bırakmak için çalışmalara dört kolla sarılmış durumda.

Çinli üreticinin katlanabilir ekranlı akıllı telefonunda Samsung tarafından üretiminin yapıldığı ekran panelleri kullanılacak. Xiaomi’nin ilk katlanabilir ekranlı telefonunun ise 2021 yılının ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Bugün Çinli bir blogger tarafından Xiaomi’nin katlanabilir ekranlı akıllı telefonu için yeni bir haber yayınlandı. Habere göre Çinli üreticinin katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Z Fold2 ile aynı tasarıma sahip olacak. Ön tarafı tamamen kaplayan ekranıyla cihaz kullanıcılara adeta görsel şölen yapacak. İkinci ekrana ise ön kamera yerleştirilerek delikli ekran tasarımına sahip olacak.

Xiaomi katlanabilir

Blogger cihazın en ucuz fiyat etiketine sahip katlanabilir akıllı telefon olabileceğini de öne sürdü. Ayrıca geçtiğimiz günlerde metroda Xiaomi’nin katlanabilir ekranlı akıllı telefonu olduğuna dair görüntü yayınlanmıştı. Bloggera göre ise bu fotoğraf gerçeği yansıtıyor ve cihaz görseldeki tasarımla beraber gelecek. Görsellere göre cihazın ekranı açıldığında da ön tarafta herhangi bir kamera veya sensör yer almıyor.

Çinli üreticinin katlanabilir ekranlı akıllı telefonu kutudan Android11 tabanlı MIUI12 ile gelecek ve 108megapiksel ana kameraya sahip olacak. Ayrıca DSCC’nin kurucusu ve CEO’su olan Ross Young’a göre Xiaomi 2021 yılında “dışa katlanabilir“, “içe katlanabilir” ve “flip-flop” tasarımlarına sahip olacak üç farklı katlanabilir ekranlı akıllı telefonu tanıtımı gerçekleştirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu