Akıllı BileklikAkıllı SaatGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

FitBit Sense Akıllı Saat Sızdırıldı. O Bir Apple Watch Katili!


FitBit Sense dün WinFuture tarafından sızdırıldı. Apple Watch Series 6 ve Samsung Galaxy Watch 3’e ciddi bir rakip geliyor.

Neredeyse bir yıl önce ilan edilen satın alma nihayetinde gerçekleşecek gibi görünüyor. Google‘ın FitBit şirketinin yazılımı ve donanımı ile tam olarak ne yapmayı planladığı belirsiz. ABD merkezli giyilebilir pazar üreticisi, yasal düzenlemeyi beklerken şaşırtıcı bir şekilde yeni bir ürün üzerinde çalışıyor. FitBit Sense

Şirket en az üç yeni cihaz hazırlıyor gibi görünüyor. Bunlardan ikisi orta segment ve herkese hitap eden uygun fiyatlı bir akıllı bileklik ile saat. Diğeri ise asıl bomba, yani FitBit Sense modeli. Bu, dün WinFuture’dan Roland Quandt tarafından sızdırılan üçüncü ürün ve muhtemelen en heyecan verici olanı.

FitBit Leak

İşte FitBit Sense hakkında bilinenler

Tasarım dili ilk bakışta biraz tanıdık görünse de, metalik bir çerçeve şüphesiz Sense modelinin hem mevcut Versa 2 modelinden hem de piyasaya sürülmemiş Versa 3’ten ayırmaya yardımcı olacaktır. Günümüzün sızdırılmış yüksek kaliteli görüntülerinde kolayca fark edilebilen diğer ilginç ayrıntılar, bu birinci sınıf akıllı saatin arkasındaki gizli bir yan düğme ve bir kalp simgesidir. Bu, günümüzün akıllı saat pazarında yaygın olan kalp atış hızı monitörünün varlığına veya daha büyük olasılıkla EKG teknolojisi entegrasyonuna işaret ediyor olabilir.

Bütün özellikler henüz belli olmadı ancak her şey ortaya çıktığında FitBit, Apple ve Samsung‘a çok önemli bir alanda güçlü bir rakip olabilir. Şu anda Fitbit Sense hakkında söylenecek daha fazla bir şey yok. Potansiyel olarak üst düzey akıllı saat, şirketin standartlarına göre nispeten şık görünüyor. Pürüzsüz bir şekilde yuvarlatılmış kenarları ve oldukça kalın çerçevelere sahip büyük ve keskin bir dokunmatik ekranı var gibi.

Daha fazla detayı yeni sızıntılardan veya cihaz tanıtıldığında öğrenebileceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu