Akıllı TelefonAndroidGündemMobirollerSamsung

Galaxy S24 Ultra Kamerada Rakipsiz Olacak


Samsung’un 2024’te tanıtacağı Galaxy S24 Ultra modeli hakkında heyecanlandıran haberler geldi. Kamera tarafında rakipsiz olacak.

Galaxy S23 bildiğiniz gibi Şubat ayında resmi olarak tanıtılacak. Şu sıralar yaklaşmakta olan amiral gemisi hakkında bilgiler gelse de Samsung’un 2024 yılında yapacağı planlar hakkında da ilk dedikodular ortaya atılmaya başlandı. Galaxy S24 Ultra görünüşe göre kamera tarafında alacağı iyileştirmeler ile rakipsiz olacak.

Galaxy S24 serisi ile Wi-Fi 7’nin gelişine işaret eden birkaç sızıntıdan sonra, yeni bir sızıntı Samsung Galaxy S24 Ultra için yeni bir yükseltmeye işaret ediyor. Sızıntıları ile ünlü Ice Universe, özellikle Samsung sızıntıları söz konusu olduğunda çok iyi bir geçmişe sahip durumda. Ice Universe’e göre S24 Ultra modelinde Samsung kamera tarafında çok ciddi bir atılım yapacak.

Ice Universe, Galaxy S24 Ultra’nın yeni ve geliştirilmiş bir telefoto kamera sensörü getireceğini iddia ediyor. Yeni sensör yeni bir güçlü yakınlaştırma mekanizması getirecek. Sadece Galaxy S24 Ultra hakkında konuştuğu için Galaxy S24 veya Plus’ın aynı muameleyi göreceğini düşünmüyoruz.

Ana kameraya gelince, sızıntı devi muhtemelen aynı kalacağını söylüyor. En iyi senaryoda bir güncelleme göreceğiz. Sızıntılara göre Galaxy S23 Ultra, 200 MP ISOCELL HPX oyunu getirecek. Bu yüzden önümüzdeki yıl bu sensörü tekrar görebiliriz. Yakınlaştırma özelliklerine gelince, yeni yükseltilen telefoto lens Galaxy S24 serisini yeni ufuklara itebilir.

Samsung Galaxy S23

SamMobile’ın bir raporuna göre, LG Innotek’ten yeni bir telefoto modülü var. Bu telefoto sensör, geleneksel DSLR fotoğraf makinesi lensleriyle aynı performansı sunar. Detaylar açısından çok fazla kayıp olmadan gerçek optik zoom sunan özel bir teknolojiden yararlanır. Marka bu sensörü Galaxy S24 Ultra’da kullanmayı planlayabilir. Başka bir olasılık da benzer bir sensör geliştiriyor olmasıdır. Bundan bağımsız olarak, Galaxy S24 Ultra’nın yakınlaştırma yetenekleriyle etkilemesini bekleyebiliriz.

Teknik özellikler hakkında konuşmak için çok erken, ancak elbette sızıntılar gelecek yıl onları ortaya çıkaracak. Her neyse, Samsung’un AMOLED ekranlarının yeni bir yinelemesini, olası bir Snapdragon 8 Gen 3’ü ve umarım daha hızlı şarj hızlarını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu