Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiiPhoneMediaMarktMobirollerOPPOSamsungTeknoloji

MediaMarkt Şahane Cuma Fırsatları Devam Ediyor! O Telefon Benim Olacak

MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri hız kesmeden yoluna devam ediyor. İşte yeni indirimli ürünler. Bu indirimlerden kesinlikle yararlanın…

MediaMarkt Şahane Cuma fırsatları ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir haber paylaşmıştık ve bugün de indirime giren yeni ürünleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Zira bu indirimlerden okuyucularımızın yararlanmasını istiyoruz. Birçok üründe indirim var ama özellikle telefon kategorisinde ciddi ve güzel indirimler yapıldığını görüyoruz. İndirimlerin hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr internet sitesinde olduğunu ve indirimlerin de 29 Kasım tarihine kadar süreceğini hatırlatalım.

Peki Şahane Cuma indirimleri ile alabileceğimiz telefonlar hangileri?

OPPO A72

OPPO’nun orta segment pazarındaki en iddialı ürünlerinden birisi olan OPPO A72 yapılan indirim sonrasında 2.899 TL gibi bir fiyata geriliyor. 128GB Hafıza / 4GB RAM gücüne sahip olan telefon gücünü de Snapdragon 665 yonga setinden alıyor. Arkada dörtlü 48 megapiksel ana kamerası ve önde de 16 megapiksel selfie kamerası ile gençlerin kalbini çalıyor.

iPhone 11

iPhone 12’nin pazara sunulduğu şu günlerde bir önceki nesil iPhone 11 indirimi de Şahan Cuma fırsatlarından birisi. Bugün itibariyle iPhone 11 7.299 TL‘lik fiyatı ile iPhone hayranlarının kalbini çalıyor. Arkada çift kamerası ve Apple A13 Bionic yonga seti ile uzun süreli kullanabileceğiniz bir telefon olan iPhone 11, bu indirim kampanyasında kaçmaz…

Samsung Galaxy A71

Samsung’un orta segment pazarında son bir yıldır en çok satan telefonlarından birisi olan Galaxy A71 modeli de Şahane Cuma indirimlerine giriyor. Bu indirim sonrasında telefonun fiyatının 3.799 TL seviyesine geldiğini görüyoruz. Snapdragon 730 yonga setinden güç alan telefonun 128GB Hafıza ve 8GB RAM gücü olduğunu, bununla birlikte arkada dörtlü 64 megapiksel ana kamera olduğunu da hatırlatalım.

Huawei Watch Fit

Akıllı saatler hayatımızın her anına girmeye başladı ama birçok kişinin saat yerine taşıması daha kolay olan bileklikleri tercih ettiğini görüyoruz. İşte bu noktada tüm ihtiyacınızı karşılayacak olan Huawei Watch Fit modelinin de Şahane Cuma indirimlerine girdiğini görüyoruz. 10 Güne varan şarj ömrü ve tasarımı ile yanınızdan ayıramayacağınız bu ürün bugün itibariyle 749 TL’den satışa sunulmuş durumda. Özellikle spor yapan biriyseniz bu ürüne bayılacaksınız. Şunu da hatırlatalım. Bu ürün ile sesli görüşme yapamıyor ama aramaları görebiliyorsunuz.

SEAGATE STEA2000400 2TB Taşınabilir HDD

Bu ürünü de açıkçası kendimiz için seçtik zira buna kesinlikle ihtiyacımız var. Sürekli hareket halinde biriyseniz taşınabilir HDD sizin kurtarıcınız olabiliyor. 2TB boyutu ile tüm ihtiyacınızı sığdırabileceğiniz bu Seagate STEA2000400 2TB HDD‘den iki adet almanızı ve her veriyi iki farklı HDD yedeklemenizi size şiddetle öneriyoruz. Zira biz bu üründen 2 adet alıp bu şekilde yedekli kullanacağız. İndirim sonrasında ürünün fiyatının 399 TL seviyesine gerilediğini görüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu