Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Galaxy M serisini kafasına takmış durumda! İşte son paylaşım

Xiaomi Galaxy M serisini kafaya takmış durumda. Samsung’un geçtiğimiz günlerde Hindistan’da satışa çıkardığı Galaxy M10 ve Galaxy M20 kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hal böyle olunca pazarın bir numarası olan Xiaomi liderlikten ettiği Samsung’un M serisine sosyal medya üzerinden laf dalaşına girdi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi bu atışmayı yaparken fiyat / performans canavarı Redmi Note 7’yi ön plana çıkarıyor. Daha önce telefonda kullanılan IPS ekranın Galaxy M serisinde yer alan TFT LCD ekrandan daha iyi göründüğü yönünde bir paylaşım gerçekleştiren Redmi Hindistan ekibi, bu defa telefonların AnTuTu skorlarlarını ön plana çıkarıyor.

Xiaomi Galaxy M serisi
Xiaomi Galaxy M serisi

Redmi Note 7’ye Snapdragon 660 işlemcisi güç veriyor ve Redmi ekibine göre telefon 143 binin üzerinde puan alıyor. Tabii ekip bu skoru gösterirken telefondaki 48 megapiksellik kameraya vurgu yapmayı da unutmuyor. Galaxy M20’nin güç biriminde ise 14nm üretim sürecine sahipExynos 7904 yer alıyor ki, bu işlemci de AnTuTu’dan 123 bin puan alıyor.

Xiaomi haklı olarak Hindistan’daki bir numaralı rakibi karşısında Redmi Note 7’nin daha iyi özelliklerini vurguluyor. Ancak bu Xiaomi’dan pek de alışık olmadığımız bir durum. Galaxy M serisi telefonlar görünüşe bakılırsa Xiaomi’nin gözünü biraz korkutmuşa benziyor.

Galaxy M10 ve Galaxy M20 satışa sunuldu! Bu telefonlar çok can yakar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu