Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Xiaomi 13 Kanlı Canlı Bir Şekilde Karşınızda!

Xiaomi 13 modeline ait ilk canlı görüntü sızdırıldı. Daha önceki sızıntıları onaylayan bu görüntü pek çok kişinin hoşuna gitmeyecektir.

Qualcomm, kasım ortasında Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini duyurduktan sonra gözler Xiaomi cephesine çevrilecek. Pek çok kaynak Çinli şirketin yine kasım ayı bitmeden Xiaomi 13 serisini duyuracağı konusunda hemfikir. Son döneme baktığımızda seriye dair sızıntıların artmış olması bu iddiaları doğruluyor.

Xiaomi 13 serisi hakkında bilgilerin yoğun sızdırıldığı şu günlerde bir görsel gün yüzüne çıktı. Bu fotoğrafın Xİaomi 13’e ait olduğu sürülürken, şirketin Xiaomi 11 ve Xiaomi 12 ile kıyaslandığında ciddi bir tasarım değişikliği sunacağını söyleyebiliriz.

Peki Xiaomi 13’ün tasarımı nasıl olacak. Telefonun önden nasıl göründüğü hala gizemini koruyor, fakat ön kameranın ekran üzerinde merkeze konumlandırılacağını söyleyebiliriz. Ekranın ise kavisli bir yapıda olması beklenmiyor.

Xiaomi 13’te en sert eleştirilerin kamera birimine yapılacağını düşünüyoruz. Haziran ayındaki bir gelişmede Digital Chat Station adlı kaynak, Xiaomi 13’ün görünüm noktasında Xiaomi 12 kadar iyi olmayacağı belirtildi. Son sızıntı sonrası bizce kaynak bu iddiasında fazlasıyla haklı. Sol üst köşeye konumlandırılan kamera birimi beklentilerin üzerinde bir çıkıntıya sahip. Kameraların orantısız ve Leica logosunun gelişigüzel yerleşimi telefonun görünüm notunu düşürüyor.

Xiaomi 13 Başlıca Özellikleri

Xiaomi 13’te 6.38 inç büyüklüğünde Full HD+ ya da 1.5K çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. 120Hz tarama hızını destekleyecek olan bu ekranın düz bir yapıda olması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak modelin arkasında üç kamera göreceğiz. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Fakat 1 inçlik sensörün düz modelde yer alması beklenmiyor. Xiaomi 13’ün ayrıca 67 watt hızlı şarj desteğiyle geleceği kısa süre önce onaylandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu