Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi’den MIUI 13 için Kötü Haber Geldi

Xiaomi, merakla beklenen MIUI 13 arayüz güncellemesi için resmi açıklama yaptı. Güncelleme görünüşe göre biraz gecikecek.

Xiaomi, 10 Ağustos tarihinde karşımıza Xiaomi Mi Mix 4 ve Xiaomi Mi Pad 5 tablet modeli ile çıkacağını resmi olarak açıkladı. Bu açıklamadan sonra gözler MIUI 13 güncellemesine çevrildi. Çünkü yeni arayüz güncellemesinin Mi Mix 4 ile geleceği söyleniyordu. Ancak bugün herkesi şok eden açıklama Xiaomi’den geldi.

MIUI 13 arayüzü Xiaomi Mi 12 ile birlikte tanıtılacak

Xiaomi, yeni arayüz güncellemesinin yıl sonunda geleceğini resmi olarak duyurdu. Muhtemelen Aralık ayındaki Xiaomi Mi 12 etkinliğinde yeni arayüz resmi olarak tanıtılacak. Android 12 üzerine inşa edilecek olan yeni arayüz güncellemesiyle birlikte Xiaomi’nin Apple ve Huawei gibi bir ekosistem oluşturması bekleniyor.

Geriye dönük güncelleme sunarak bu zamana kadar büyük takdir toplayan Çinli firma maalesef ki yeni güncelleme ile daha yeni cihazlarına destek verecek. En azından şimdiye kadar gelen bilgiler bu yönde. MIUI 12 ile birlikte bir dizi sorunu beraberinde sunan Xiaomi, şu sıralar önceliğini MIUI 12.5’e vermiş durumda. Eski telefonlarını hatalardan kurtarmaya odaklanan firma yeniliklerini bu yüzden ilk etapta daha yeni cihazlarına sunabilir.

MIUI 13

Aralık ayındaki etkinlikte yeni arayüz güncellemesinin tüm detaylarını öğreneceğiz. Hatta Xiaomi Mi 12 kutusundan direkt olarak bu yeni güncelleme ile çıkacağı için yeni arayüzü deneyimleyebileceğiz. Çinli firmanın gelecek planları oldukça parlak gibi görünüyor. Özellikle ekosistem oluşturulursa firma gücüne güç katacak diyebiliriz. Bakalım Xiaomi beklendiği gibi üst düzey bir deneyimi kullanıcılarına sunabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu